andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kako bi rekli Rumuni bike-fest ili moto skup ,evo nekih slika sa proslogodisnjeg skupa u Rumuniji 80km od granicnog prelaza Kaludjerovo kod Bele Crkve .Uputio sam se sa dva prijatelja i sin da vidimo kako je u Rumuniji na moto skupu pa kada smo stigli do skretanja za put do moto skupa doslo mi je da se vratim nazad ,prvo put je vecim delom veoma los a moto skup od glavnog puta jos 7 km u planini kamenje nasuto po putu da mozes gumu da iseces ali kad smo stigli vec druga prica evo i nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekih slika sto je sin uslikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sto ali ova devojka mu je jako upala na fokus aparata cim je uslikao preko 10 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a bilo je tu jos devojaka ........................................................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slika sa skupa ....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan predvece smo otisli do grada ...............kad u gradu festival PIVA hteo sam i to da zabelezim aparatom ali se baterija ispraznila inace grad je prelep sredjen kao u Temisvaru ...........nije kao za vreme Chausescua ,lepo smo se proveli i kasnije za mrakom polako kuci videcu da od prijatelja uamem slike sa festivala posto je on nesto uslikao njegovim aparatom ................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 27, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo mi razgovarali tamo? Razgovarao sam sa dva momka ali se ne secam motora, a mozda ste to bili vi. Znam da ta dvojica nisu dugo bili. Sve u svemu meni se jako svideo skup i ako budem mogao ici cu i ove godine. Ove godine 8-10 jul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo mi razgovarali tamo? Razgovarao sam sa dva momka ali se ne secam motora, a mozda ste to bili vi. Znam da ta dvojica nisu dugo bili. Sve u svemu meni se jako svideo skup i ako budem mogao ici cu i ove godine. Ove godine 8-10 jul moguce da sam bio ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...