Lukac 1386 Napisano Februar 27, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Sachs x-road 125 nov 0 km stajao u izlozbenom salonu 2,5 god ,kupio sam ga kao drugi motor uz Fazera na mom imenu je, nije registrovan cena 1400e,bez zamena. Prodajem ga jer sam u medjuvremenu kupio nov Sachs madass 120,pa mi je ovo visak .Evo i jedna slika prelepog zucka koji je (iako nov ) vec na operacionom stolu spreman za budzenje. Pozz Lukac 064/9760-896 ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zucko je lutka, molim te, nemoj da zaboravis da stavis slike, u sta si ga preradio i kako izgleda. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lep je motoric, bio ja da ga pogledam u KMH trade ali je nekako premali za mene, cenili da meni 999E ali bez garancije pa sam pobegao Jel ti imas garanciju i da li se moe preneti na buduceg kupca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Februar 27, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice KMH trade-a znam njihovog sadasnjeg direktora vise od 15 god a garancija mi u principu ne treba jer sve radim sam.Inace te cifre sto spominjes su tacne , ali je bilo samo 7 kom x-road i samo 2 kom madass 120i veruj mi da se sve prodalo za nedelju dana.Ovaj zuti madass im stoji 4 god i poceli su da ga cerupaju za delove pa sam ga dobio mnogo jeftinije.Sad im stize koliko sam cuo 3 slepera motora i ovaj x- road je i dalje 2390e (ovi na popustu su bili 2008-2009god i veruj mi da si se zezno sto nisi kupio). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam X-roada 3 sezone, nikakvih problema nisam imao. Super je motorić pogotovo za početnike. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 slepera motora i ovaj x- road je i dalje 2390e Da li ce mozda u tim sleperima doci x-road 250cc ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan proizvode se u kini, ako je uopšte i bitno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Februar 28, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan proizvode se u kini, ako je uopšte i bitno Ne vidim smisao i razlog za tvoj komentar osim ako nisi kupac (a mislim da nisi).Naime 2006 god je Asian investment group ulozila lovu u posrnuli Sachs i 2007 otvorila dve nove fabrike u Nurembergu- Nemacka i Katzwang -Kina tako da je 2008 naziv koncerna promenjen u SFM GMBH tako da ovo nije kineska fabrika vec kooperacija.Podseticu te da kinezi imaju kooperantske fabrike sa Yamahom MOrinijem Daelimom itd. Inace te 2006 je pocela proizvodnja x-road i madass pa se neke stvari rade u Svabiji a neke kod malih zutih.Inace postoje tzv cerke fabrike u Maleziji Tajvanu , i jos negde gde se gore pomenuti modeli sklapaju .To je isto kao kad bih ja rekao da je Honda Gold wing americki model jer se sklapa u MIlvokiju ili vec gde!Veruj mi da cak i ja sa svoje 54 god nesto novo naucim , pozz Lukac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma Lukac pusti bre vole ljudi da lupaju, ko hoce malo da se informise zaprepastio bi se sta se sve u auto moto industriji pravi u Kini, a isto video bi na mobile de koliko kostaju polovni Ovi iz KMH trade jesu obicne dzukele ali ako nemas volje da im non stop visis nad glavom to te i ne interesuje jer sa tom garancijom mozes samo da se ubrises, jedino bar meni su bili problem delovi jer nisam znao od cega mogu da stavim i kako da nabavim filter za ulj i kocione plocice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ma Lukac pusti bre vole ljudi da lupaju, ko hoce malo da se informise zaprepastio bi se sta se sve u auto moto industriji pravi u Kini, a isto video bi na mobile de koliko kostaju polovni Ovi iz KMH trade jesu obicne dzukele ali ako nemas volje da im non stop visis nad glavom to te i ne interesuje jer sa tom garancijom mozes samo da se ubrises, jedino bar meni su bili problem delovi jer nisam znao od cega mogu da stavim i kako da nabavim filter za ulj i kocione plocice filter za ulje odgovara od burgmana 250 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Mart 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prebacen u moto berzu (rubrika servis Moto-madjar), pa bih molio admine da zatvore temu,hvala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je stanje za kupovinu MadAss 125 CC i odrzavanje. Procitao sam sve i svasta i sa mi vise nista nije jasno? Pisali su za Leo-Pard sa su pukli ko zvecke i da nemaju delova. Da li postoji neko drugi u Bg ili u NS? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...