Jump to content

Moto Zajednica

sachs x-road 125

Recommended Posts

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Prodajem Sachs x-road 125 nov 0 km stajao u izlozbenom salonu 2,5 god ,kupio sam ga kao drugi motor uz Fazera na mom imenu je, nije registrovan cena 1400e,bez zamena. Prodajem ga jer sam u medjuvremenu kupio nov Sachs madass 120,pa mi je ovo visak .Evo i jedna slika prelepog zucka koji je (iako nov ) vec na operacionom stolu spreman za budzenje.

Pozz Lukac 064/9760-896 ili na PP

Picture191.jpg

Picture190.jpg

Picture189.jpg

Picture192.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Zucko je lutka, molim te, nemoj da zaboravis da stavis slike, u sta si ga preradio i kako izgleda.

Poz

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 200ccm

Lep je motoric, bio ja da ga pogledam u KMH trade ali je nekako premali za mene, cenili da meni 999E ali bez garancije pa sam pobegao0zbunjen.gif

Jel ti imas garanciju i da li se moe preneti na buduceg kupca?

Sto se tice KMH trade-a znam njihovog sadasnjeg direktora vise od 15 god a garancija mi u principu ne treba jer sve radim sam.Inace te cifre sto spominjes su tacne , ali je bilo samo 7 kom x-road i samo 2 kom madass 120i veruj mi da se sve prodalo za nedelju dana.Ovaj zuti madass im stoji 4 god i poceli su da ga cerupaju za delove pa sam ga dobio mnogo jeftinije.Sad im stize koliko sam cuo 3 slepera motora i ovaj x- road je i dalje 2390e (ovi na popustu su bili 2008-2009god i veruj mi da si se zezno sto nisi kupio).

• Podržavam 1

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: Varadero XL125

Vozio sam X-roada 3 sezone, nikakvih problema nisam imao. :moto3: Super je motorić pogotovo za početnike. Srećno sa prodajom!

proizvode se u kini, ako je uopšte i bitno

Ne vidim smisao i razlog za tvoj komentar osim ako nisi kupac (a mislim da nisi).Naime 2006 god je Asian investment group ulozila lovu u posrnuli Sachs i 2007 otvorila dve nove fabrike u Nurembergu- Nemacka i Katzwang -Kina tako da je 2008 naziv koncerna promenjen u SFM GMBH tako da ovo nije kineska fabrika vec kooperacija.Podseticu te da kinezi imaju kooperantske fabrike sa Yamahom MOrinijem Daelimom itd. Inace te 2006 je pocela proizvodnja x-road i madass pa se neke stvari rade u Svabiji a neke kod malih zutih.Inace postoje tzv cerke fabrike u Maleziji Tajvanu , i jos negde gde se gore pomenuti modeli sklapaju .To je isto kao kad bih ja rekao da je Honda Gold wing americki model jer se sklapa u MIlvokiju ili vec gde!Veruj mi da cak i ja sa svoje 54 god nesto novo naucim , pozz Lukac

• Podržavam 1

• Drug član, 1886 postova

Ma Lukac pusti bre vole ljudi da lupaju, ko hoce malo da se informise zaprepastio bi se sta se sve u auto moto industriji pravi u Kini, a isto video bi na mobile de koliko kostaju polovni

Ovi iz KMH trade jesu obicne dzukele ali ako nemas volje da im non stop visis nad glavom to te i ne interesuje jer sa tom garancijom mozes samo da se ubrises, jedino bar meni su bili problem delovi jer nisam znao od cega mogu da stavim i kako da nabavim filter za ulj i kocione plocice

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e

Ma Lukac pusti bre vole ljudi da lupaju, ko hoce malo da se informise zaprepastio bi se sta se sve u auto moto industriji pravi u Kini, a isto video bi na mobile de koliko kostaju polovni

Ovi iz KMH trade jesu obicne dzukele ali ako nemas volje da im non stop visis nad glavom to te i ne interesuje jer sa tom garancijom mozes samo da se ubrises, jedino bar meni su bili problem delovi jer nisam znao od cega mogu da stavim i kako da nabavim filter za ulj i kocione plocice

filter za ulje odgovara od burgmana 250

• Podržavam 1

Motor je prebacen u moto berzu (rubrika servis Moto-madjar), pa bih molio admine da zatvore temu,hvala .

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Honda CB650R

Kakvo je stanje za kupovinu MadAss 125 CC i odrzavanje.

Procitao sam sve i svasta i sa mi vise nista nije jasno? :zbunjen:

Pisali su za Leo-Pard sa su pukli ko zvecke i da nemaju delova.

Da li postoji neko drugi u Bg ili u NS?

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja