Jump to content

Moto Zajednica

Negde izmedju Dunava i Jadrana

Recommended Posts

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L

Dule, mnogo ti je dobar ovaj putopis, fotke su odlicne, odlicno je i napisan a sto je najvaznije veoma inspirativan.

Svaka cast i za hrabrost a priznajem da si me zainteresovao za neku takvu ex Yu rutu, posto se stalno planiraju neka Grcka, Italija ili nesto jos dalje a prava lepota mi je ispred nosa!

Pozdrav!

p.s. hebes zemlju koja bosne nema.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 27 postova

komsija svaka cast, lepo proveden odmor, ne rece boli li leda od tog motora, dali se kvario o tome ni reci ne procitah

Leđa ne bole od motora, zato sto majesty ima poziciju za sedenje kao čoper...to treba da probaš, no razumem da imaš predrasude. Da se pokvario i to bi bila avantura, ali nije. Uostalom to su periferna pitanja bitno je putovati, a kako je manje važno...

p.s. imaš i slovo đ na tastaturi, a ako nemas kucaj dj a ne d

pozdrav

• .............., 92 postova

Sa zadovoljstvom sam pročitao celi putopis, slike su posebna priča :takoje:

Zanima me šta si od stvari i odece poneo, jer vidim da ti skuter nije bio pretrpan koferima, a kroz putopis nije bilo nerviranja oko zaboravljenih stvari.

Veliki je podvig krenuti na tako veliki put, a jos veci uspeh proci bez ikakvih problema :care:

P.S. Vec je neko rekao, toliko lepota imamo u nasoj blizini, a svi hocemo u Grcku, Italiju, Spaniju...ne kazem da je to lose, ali prvo treba (kao ti) potencirati malo vise nasih lepota koje su daleko jeftinije za obici, a nema ni jezicke barijere.

• Podržavam 2

• U prolazu, 27 postova

kolega Milanno,

skuter nije pretrpan koferima iz jednostavnog razloga: pre svega ima toliki fah ispod sedista u koji mogu komotno da stanu sator, vreca za spavanje i jos nesto malo sitnica, a same stvari nosim u koferu za sta mi je jedan kofer sasvim dovoljan. Kao dugogodisnjeg planinara praksa me naucila da nosim samo porebne stvari tako da nema viska i nepotrebnog, vazno je imati kabanicu, rezervnu obucu, ves, majice...psihologija coveka je takva da recimo pri putovanjima koliki god kofer ili torbu da imas ona se napuni, niko ne ide sa polupraz nom torbom na put, tako da bi trebalo razmisliti o tome pri odabiru kofera. Stvari su dakle najmanji problem i primenjujem jedan jako oproban trik recimo kada mi se stvari siprljaju ja odem u najblizu postu, spakujem ih u paket i posaljem samom sebi kuci na adresu tako da sam oslobodjen tegljenja :)

vazno je samo putovati...

pozdrav

DuleBec

• Podržavam 3

• .............., 92 postova

kada mi se stvari siprljaju ja odem u najblizu postu, spakujem ih u paket i posaljem samom sebi kuci na adresu tako da sam oslobodjen tegljenja :)

Svaka cast za odgovor, posebno za deo koji sam citirao.Radujem se tvojim novim putopisima :takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

kada mi se stvari siprljaju ja odem u najblizu postu, spakujem ih u paket i posaljem samom sebi kuci na adresu tako da sam oslobodjen tegljenja :)

Svaka cast za odgovor, posebno za deo koji sam citirao.Radujem se tvojim novim putopisima :takoje:

ima i ona fora koju ja koristim, kupis kod kineza manju vakum kesu za 99din i skupljas prljave stvari pa na par dana ih i vakumiras u jedno mini mini pakovanjce...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja