^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 25, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan E ovako trenutno vozim Apriliu RX 125 prepravljenu u supermoto ali mracu da se odvojim od nje posto se selim za NS a nemam polozeno tj imam samo PSP pa me zanimaju preporuke oko nekog motora od 50 cc (skuter nikako ) gledao sam tzr i derbi drd jos neke slicne ... Zanima me vas preporuka sta bi ste vi predlozili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces neki R, ja bi ti preporucio Apriliu RS 50 Negde 2006+ godiste , jer tada pocinje novi model, a i nije im dug vek trajanja A super moto Derbi DRD 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 25, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan da gledao sam DRD-a hm mozes li nesto vise da mi kazes o njemu .. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan imam APRILIJU mx50 Supermoto U fabrickom stanju 2003god ako te zanima,imas je u oglasu,Moze i zamena za 125,posalji pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 25, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam ! Jos neko nesto da doda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...