murinjo 0 Napisano Jun 3, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se pohvalim, stigla je masinica SportCity 200, za dva dana 202km. Prezadovoljan sam. Ali bi voleo ako neko ima ko je skoro kupio novi skuter da podelimo jedno iskustvo, a radi se o sledecem. Povremeno dize temperaturu preko pola skale, sto je normalna radna temperatura. Naravno kad ukljuci ventilator obori ga na pola. Kako mi je skala podeljena na 6 podeoka dva ili tri puta mi se desilo da posle nesto duze gradske voznje podigne temperaturu na peti podeok. Da li to ima veze sa tim sto je masina nova, receno mi je da prvih 500 km ne prelazim preko pola gasa, i nisam, mozda ima veze sa tim sto ga u glavnom vozim do 60 70 km/s imanje, to je po meni u neku ruku malo i mucenje motora, ne znam. Ako neko ima od iskusnijih kolega neka napise koju. Andrej, Zli i ekipa. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 3, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan odlican si skuterin kupio... ;D neka te dugo i zdravo sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Lijep skuter, da se sanjim poteci i na duze ture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, moze neka slicica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murinjo 0 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan e ovu temu sam prebacio na garazu, a slika moze, cim sine sunce fotnucu ga pa kacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Dobar izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murinjo 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...