tomerc 1240 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Slikano veceras 24.02.2011 u 22:49 na temperaturi -3 Mecava je takva da zimska sluzba ne stize da ocisti, a ja sam sa autom vozio 10 na sat :care: :care: Majstore, ako procitas ovo, javi se imas pice od mene! :care: :care: 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, jadnička verovatno muka tera da vozi motor pri uslovima kad ni medvedi neće napolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast,ne moze to svako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 24, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan aaaa, dobili ste u paketu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 24, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... bez teksta dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi zao coveka...Zar nisu mogli da mu daju auto...neki ljudi bas nemaju dusu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko mozda koji je ovo skuter? Deluje mi kao Orion Crauss (Kinez 4T) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poštari i kuriri su najveći bajkeri...voze ljudi po svakom vremenu. Svako jutro se divim poštarima sa APNima....stotina kurblanja dnevno, po kiši , snegu i suncu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sad gledam, a svaki dan taj poštar dolazi na žutom APN, po ovom ledu i snegu, a i kiši suncu itd. Svaka mu čast. Maltene mu i zavidim na moranju da tera 2 točka po svim uslovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Februar 25, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Niko njih ne pita za vreme, ako neces posao, ima ko hoce, a na ovu krizu stvarno ima Svaka cast, treba to izdrzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko mozda koji je ovo skuter? Deluje mi kao Orion Crauss (Kinez 4T) Meni se cini da je Kymco Agility 50 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 25, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko mozda koji je ovo skuter? Deluje mi kao Orion Crauss (Kinez 4T) Meni se cini da je Kymco Agility 50 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ranije dok sam imao skuter,izlazio po ovakvom vremenu da se zanimam,mnogo je dobro majke mi ! Samo sto je to bila zajebancija i nije bilo saobracaja,a ovom momku svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mobing na srpski nacin. Gazda mu je mnogo pametan verovatno. Dao bi ja njemu skuter po tom vremenu pa neka uziva u pogledu i vetru u kosi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 27, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mobing na srpski nacin. Gazda mu je mnogo pametan verovatno. Dao bi ja njemu skuter po tom vremenu pa neka uziva u pogledu i vetru u kosi. ... pa da bude "najveci bajker" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mobing na srpski nacin. Gazda mu je mnogo pametan verovatno. Dao bi ja njemu skuter po tom vremenu pa neka uziva u pogledu i vetru u kosi. To se dešava i na Zapadu, znači ništa čudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 27, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Džukele najgđe <_< gazda pizerije golub stanuje kod mene u kraju. sazidao finu kuću, vozi bmw, klinac tera pandu i apriliju RS 50...jednom rečju širooooko, a zaposlene ko hebe doći će drugi da rade i za manje para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju - savremena demokratija - ako oces, gini ako neces ima ko oce, imas slobodu izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno greota bre, pa kolko moze da kosta neka krntija od auta da uzme firma, samo da ne voze klinci skuter po snegu najgorem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Al kolko je odrzavanje krntije od auta a kolko odrzavanje skutera? Kolko rega ovog kolko onog? Kolko ovaj trosi kolko onaj? I najvaznije, sa autom se ne provlacis izmedju automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 28, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Al kolko je odrzavanje krntije od auta a kolko odrzavanje skutera? Kolko rega ovog kolko onog? Kolko ovaj trosi kolko onaj? I najvaznije, sa autom se ne provlacis izmedju automobila Na - 5 po snegu i ledu :lud: Batice čitaš li ti uopšte o čemu ljudi ovde pišu.... :zbunjen: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma citam sta ti je ja sam se stavio u ulogu gazde i zbog cega ga je poslao. Naravno da je bolje po radnika da vozi auto, ali skuter je prakticniji pa makar i po snegu, jer ne mora da trazi parking i provlaci se svuda. Svaka cas vozacu skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 28, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al kolko je odrzavanje krntije od auta a kolko odrzavanje skutera? Kolko rega ovog kolko onog? Kolko ovaj trosi kolko onaj? I A koliko kosta ljudski zivot? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 28, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Al kolko je odrzavanje krntije od auta a kolko odrzavanje skutera? Kolko rega ovog kolko onog? Kolko ovaj trosi kolko onaj? I A koliko kosta ljudski zivot? ... Verovatno manje od ženine nove bunde i PS3 mašine za klinca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan + u auto mozes da potrpas paketa i paketa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...