Jump to content

Moto Zajednica

Casovi engleskog jezika

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Postovanje devojko , na svemu sto radis, ali ne rece da li si dokrajcila skolovanje? Recimo moj bratanac iz Panceva, apsolvent fizike-inteligentan momak, vec 5 godina predaje po zamenama u skolama a nije dokrajcio skolu. Ostalo par ispita, ali mu se "ne da". Kada dodje neko sa "kvazi" diplomom, on mora da se povuce. Mada kada covek pocne da zaradjuje tesko se vraca na fakultet? Sve najbolje ti zelim! :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Izvini- mozda delujem kao "Draga saveta" ili kao Zena puls ili Prakticna zena? Samo dajem savet- zavrsavaj skolu i u nove radne pobede! Pozdrav. :zdravo:

• Podržavam 1

Nada bre upisala drugi fax :D Malo joj jedan :D

Svaka cast! :care: Tako i treba, da neko nesto pozitivno pomeri u ovoj nasoj zemlji! DEVOJKO - skidam kapu i zelim ti sve najbolje u zivotu. Dajes pozitivan impuls nasoj omladini. (delujem sebi kao nekada tito :lol: ) Mala sala. Postovanje i veliki pozdrav! :care:

• Malo Zlo, 753 postova

Hvala, Bobane! :takoje:

Kao sto Mina rece, upisala sam jos jedan fakultet.

Filoloski, ako da Bog, zavrsavam u junu - apsolvent sam koji je ostavio samo jedan ispit da polaze ove godine, kako bih imala povlastice i na ovom drugom faxu gde nameravam da se zaposlim kao asistent za pocetak (ako to uspe, bice super)! ;)

Tako da, sve u svemu, ja od svog skolovanja ne odustajem, tj. nema sanse da bih to zapostavila zbog posla ili privremenog zaposlenja.

p.s.

Bratanca za usi, i nek zavrsava taj fax! :zdravo:

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: YBR 250 '08

Pozdrav! Pohvale za entuzijazam. Evo i ja da se ukljucim jer sam se i ja oprobao u pedagoskom radu :). Usput malo i da prokomentarisem vezano za zaposljavanje danas i sve veci problem nezaposlenosti i pada cene rada, ne samo kod nas nego svugde, posto je ovo forum oglasi za posao.

Moj fah je matematika i fizika, u osnovnoj i srednjoj skoli sam isao na takmicenja iz matematike i fizike, fizika mi je posebno dobro isla, u periodu 7. razred - 3. srednje sam bio uzastopno medju 5 najboljih na takmicenju u organizaciji Drustva fizicara u onoj Jugoslaviji. Srednja Matematicka gimnazija, posle ETF.

I tako, 99. godine resim ja da zaradim malo dzeparca i pomognem mojima, i avanturisticki razmutim malo lepka u koficu, odstampam 20-30 oglasa i u jednu nedelju pred pocetak drugog polugodista krenem po snegu da lepim oglase, i za nekih sat dva oblepim nekoliko ulica na potezu Cvijiceva Starine Novaka. I da ne verujes, u ponedeljak u 7h ujutru zove neki deda za casove za svog unuka. I te nedelje sam imao sigurno preko 5 poziva, iz raznih delova grada, vecina bi odmah zakazivali cas posto je cena bila povoljna, posle su me drugima preporucivali i vrlo brzo sam imao 7-8 ucenika a da nisam vise morao da se reklamiram. Posle je doslo ono bombardovanje 99-te, pa skole nisu vise radile. 2004. sam opet bio malo aktivan sa casovima, ali je vec bilo primetno da je teze naci ucenike. 2007. sam zavrsio fax i nasao stalno zaposlenje, a posto sam voleo da poducavam matematiku i resavam zadatke ponovo sam se aktivirao 2009. E tad je bilo potpuno evidentno, u poredjenju sa vremenom pre 10 godina, naci ucenike je bila nemoguca misija. Sansa da se neko javi na oglas na zgradi ili banderi je priblizna nuli, imao sam nekog rezultata sa Halo oglasima, pre svega zahvaljujuci povoljnoj ceni i fleksibilnosti, ali je bila potrebna mnogo agresivnija "marketinska kampanja" :). Sve u svemu, za nekih 6-7 meseci aktivne skolske godine, odrzao sam casova za nekih 45.000 din. Eto konkretnih podataka ako nekog zanima, i video sam da je uz stalni posao to neki maksimum u mom slucaju, tim pre sto pocne da me boli grlo kad duze pricam, pa zbog toga vise i ne drzim casove.

Sto bi rekli, situacija u zemlji je katastrofa, ljudi rade za male pare i jedni drugima ubijaju cenu, za vreme Cobeta si mogao da uzmes nekoliko paklica cigara i kartonsku kutiju i mogao si da prezivis. Danas ne moze ni to.

Tebi svaka cast, sigurno umes sa decom i dobro predajes kad uspevas u ovom poslu, a posebno mi je drago sto si nasla volje da se pomucis i oko matematike i fizike. Ako ti ucenici daju neki nezgodan zadatak ili slozeno izvodjenje ili bilo sta sto ne mozes da skapiras slobodno pisi, rado cu prodiskutovati s tobom o tome!

Pozdrav !

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Драга колегинице, треба да промениш слику аватара јер више не одговара чињеницама... :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja