Robin Hood 3967 Napisano Februar 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ove rukavice? Jako su mi interesantne pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima ili još bolje da li ih poseduje jer sam ih samo u Polu našao pa nisam siguran za broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju a cena pristojna. I mene zanima da li neko ima iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6676 Napisano Februar 23, 2011 MotoDJIR.com, 1366 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Imas neke slicne modele u MaxMomentu u Karadjordjevoj...idi probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan MIsliš li da, ako mi na primer od nekog drugog modela bude odgovarao L, da će mi i kod ovog modela biti OK? I, jel radi Maxmoment? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih samo bez natpisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Februar 24, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje neka letnja varijanta. Mislim da za te novce mogu da se uzmu rukavice koje su duze i bolje stite zglob,ali mozda nece biti tako zvucnog imena.Nista manje kvalitetne.Sve to uglavnom dolazi iz istih krajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da mi je bitan brend, nego mi deluju dobro, a i treba mi kraća rukavica jer ja sam pretežno po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 24, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre dva dana hteo da pazarim na Ebay. Otišle na licitaciji za 22 evra. Ortak koji je vodio licitaciju nije dao više.... Probao sam ih ranije, odlične su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...