Evil_Zo 9 Napisano Jun 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan VEEEEELIKI šrafciger (za taxiste) i VISA karticu ;D. !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to samo za tubeless? Postoji li nesto za unutrasnje gume??? Ja punio unutrašnju, i evo vozim se u veselju, osim što mi je sad malo prepumpana prednja guma (negde oko 3 bara)... Lakše se uhvati kad je sa unutrašnjom nego samo tubeles. A od alata nosim klješta, šravciger, ključ 10 i 12, mali imbus za maske, rezervnu gumu u spreju Motul, par vezica, keper traku, baterijsku lampu, leatherman. Par pitanja: Da li sam dobro shvatio: taj sprej za krpljenje guma radi i kada imas unutrasnju gumu? Treba li nositi i pumpu, ili taj sprej nabije pritisak dovoljno da se predje 50-ak km do prvog vulkanizera? Koji sprej uzeti i gde ga naci u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to samo za tubeless? Postoji li nesto za unutrasnje gume??? Ja punio unutrašnju, i evo vozim se u veselju, osim što mi je sad malo prepumpana prednja guma (negde oko 3 bara)... Lakše se uhvati kad je sa unutrašnjom nego samo tubeles. A od alata nosim klješta, šravciger, ključ 10 i 12, mali imbus za maske, rezervnu gumu u spreju Motul, par vezica, keper traku, baterijsku lampu, leatherman. Cope, ako dobro shvatam ti napuni unutrasnju sa sprejom za tubeless na Africi i radi jos bolje nego bez unutrasnje? :o Kakvim si sprejom punio? TomoB, nema artikla 10029997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji motor vozis... Ja od alata nosim: - Komlet kljuceva 6-22 (10 i 13 duple) - Komlet imbusa - Obican i neobican srafciger :) iliti u narodu poznat kao krstasti po 2 komada veci i manji - Kljesta i secice - Kljuc za svecice - Smirgla - Plasticne vezice Od rezervnih delova: - Svecice (par komada) - Kondenzator - Platine - Sajle - Osigurace - Sijalice - Bobinu (cim je nabavim) - Relej (cim nabavim) Ipak ja vozim masinu staru vise od 50god :) hehehe, a moment kljuc (mali i veliki) za dotezanje glave, to si izostavio :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...