Jump to content

Moto Zajednica

Tragedija u Ivanjici 21.02.2011.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: CFmoto MT650

Juče u saobraćajnoj nesreći na putu Ivanjica-Arilje u mestu Bogojevići smrtno je nastradao Radoslav Savić - Sajo (43) iz Ivanjice. Sajo je sa bratom od strica Goranom pošao u Užičku bolnicu da preuzmu telo preminulog im brata Dejana Savića (37), takođe iz Ivanjice, koji je prethodni dan preminuo na putu ka bolnici, od posledica infarkta.

I Radoslav i Dejan su naše kolege motoristi, a na dva točka su preko dvadeset godina.

Iza sebe su ostavili po dvoje male dece. Sve ostale informacije nisu bitne, kada njih više nema. Neka im je večna slava i hvala i Bog da im duše prosti!

Sahrana preminulog Dejana je obavljena danas, a Sajo će put večne kuće poći sutra 23.02.2011.

post-1335-0-31442000-1298409866_thumb.jpgSajo na moto skupu 2007post-1335-0-24476400-1298409807_thumb.jpg

Ovde možete pročitati detaljnije o saobraćajnoj nesreći:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/151891/Po%C5%A1li+po+telo+brata,+stradali+u+sudaru!.html

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Tuga... Juce su mi moji javili. Dejana nisam poznavao, sa Sajom sam se znao. Ceo dan mi pred ocima bila slika nasmejanog coveka koji me pozdravlja u prolazu. Neka su im siroki putevi nebeski. :(

• U prolazu, 0 postova

Poštovani,

obraćam Vam se povodom članka koji ste pre vise godina objavili na forumu u vezi sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je stradao Radoslav Savic Sajo.
Ja sam njegov sin. U trenutku kada se nesreća dogodila bio sam suviše mali da bih razumeo šta se zapravo desilo. Danas, nakon petnaest godina, osećam potrebu da saznam više – ne samo o samoj nesreći, već i o okolnostima i detaljima koji su možda ostali neizrečeni. Pokušavam da sastavim sliku o događaju koji je zauvek promenio moj život.

Pretražujući internet naišao sam na Vaš tekst. Iskreno, bilo mi je veoma teško, ali i važno, da pročitam nešto napisano o tom danu. Zato Vam se i javljam, sa nadom da biste, ukoliko ste voljni, mogli da podelite sa mnom sve čega se sećate ili informacije do kojih ste tada došli. Mnogo bi mi značilo da razumem širi kontekst svega što se dogodilo.

Takođe bih želeo da Vas pitam, ukoliko ste ga lično poznavali ili ste imali prilike da razgovarate sa ljudima koji jesu – kakav je on bio kao čovek? Kakav trag je ostavljao među ljudima? Znam da je voleo motore, ali me zanima koliko je zapravo bio zaljubljenik u njih, koliko mu je to značilo i kakav je bio na skupovima i druženjima.

Ako kojim slučajem imate neku njegovu fotografiju sa moto skupova ili znate nekoga ko bi je mogao imati, to bi mi neizmerno značilo. Voleo bih da sačuvam što više uspomena i delova njegove priče.

Takođe, bio bih Vam zahvalan ako biste mogli da mi potvrdite tačan naslov članka i gde je bio objavljen, jer bih želeo da ga sačuvam kao deo porodične istorije i sećanja na mog oca.

Razumem da je prošlo mnogo vremena i da možda nije lako vraćati se na takve teme. Ipak, meni bi Vaš odgovor zaista mnogo značio.

Hvala Vam unapred na vremenu, razumevanju i spremnosti da pročitate ovu poruku.

Srdačno,
Porodica Savic

• Sviđa mi se 19
  • Podržavam 1

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda CBR600RR 2007

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja