rogec 112 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: CFmoto MT650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče u saobraćajnoj nesreći na putu Ivanjica-Arilje u mestu Bogojevići smrtno je nastradao Radoslav Savić - Sajo (43) iz Ivanjice. Sajo je sa bratom od strica Goranom pošao u Užičku bolnicu da preuzmu telo preminulog im brata Dejana Savića (37), takođe iz Ivanjice, koji je prethodni dan preminuo na putu ka bolnici, od posledica infarkta. I Radoslav i Dejan su naše kolege motoristi, a na dva točka su preko dvadeset godina. Iza sebe su ostavili po dvoje male dece. Sve ostale informacije nisu bitne, kada njih više nema. Neka im je večna slava i hvala i Bog da im duše prosti! Sahrana preminulog Dejana je obavljena danas, a Sajo će put večne kuće poći sutra 23.02.2011. Sajo na moto skupu 2007 Ovde možete pročitati detaljnije o saobraćajnoj nesreći: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/151891/Po%C5%A1li+po+telo+brata,+stradali+u+sudaru!.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan uzas ...saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Juce su mi moji javili. Dejana nisam poznavao, sa Sajom sam se znao. Ceo dan mi pred ocima bila slika nasmejanog coveka koji me pozdravlja u prolazu. Neka su im siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda750 0 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2698 Napisano Februar 24, 2011 Skuteras, 3825 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek im je laka zemlja Ne znam sta bih drugo rekao. Poznavao sam odlicno i jednog i drugog. Bili su ljudine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 528 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan neka im je laka zemlja! a neki dan mi je poginula poznanica na ibarskoj u reno kliu! strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nemam drugi reci.. nek im je laka zemlja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan strasno...iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Februar 25, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan tragedija... naijskrenije saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano April 19, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodicama ovo je bas stravicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen Savic 20 Napisano pre 14 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, obraćam Vam se povodom članka koji ste pre vise godina objavili na forumu u vezi sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je stradao Radoslav Savic Sajo. Ja sam njegov sin. U trenutku kada se nesreća dogodila bio sam suviše mali da bih razumeo šta se zapravo desilo. Danas, nakon petnaest godina, osećam potrebu da saznam više – ne samo o samoj nesreći, već i o okolnostima i detaljima koji su možda ostali neizrečeni. Pokušavam da sastavim sliku o događaju koji je zauvek promenio moj život. Pretražujući internet naišao sam na Vaš tekst. Iskreno, bilo mi je veoma teško, ali i važno, da pročitam nešto napisano o tom danu. Zato Vam se i javljam, sa nadom da biste, ukoliko ste voljni, mogli da podelite sa mnom sve čega se sećate ili informacije do kojih ste tada došli. Mnogo bi mi značilo da razumem širi kontekst svega što se dogodilo. Takođe bih želeo da Vas pitam, ukoliko ste ga lično poznavali ili ste imali prilike da razgovarate sa ljudima koji jesu – kakav je on bio kao čovek? Kakav trag je ostavljao među ljudima? Znam da je voleo motore, ali me zanima koliko je zapravo bio zaljubljenik u njih, koliko mu je to značilo i kakav je bio na skupovima i druženjima. Ako kojim slučajem imate neku njegovu fotografiju sa moto skupova ili znate nekoga ko bi je mogao imati, to bi mi neizmerno značilo. Voleo bih da sačuvam što više uspomena i delova njegove priče. Takođe, bio bih Vam zahvalan ako biste mogli da mi potvrdite tačan naslov članka i gde je bio objavljen, jer bih želeo da ga sačuvam kao deo porodične istorije i sećanja na mog oca. Razumem da je prošlo mnogo vremena i da možda nije lako vraćati se na takve teme. Ipak, meni bi Vaš odgovor zaista mnogo značio. Hvala Vam unapred na vremenu, razumevanju i spremnosti da pročitate ovu poruku. Srdačno, Porodica Savic 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4805 Napisano pre 6 sati Drug član, 2967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz možda ti možeš pomoći čoveku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 40 Napisano pre 4 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR600RR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Ognjene, u linkovima ispod mozes naci clanke koje sam uspeo da pronadjem o tvom ocu: - https://www.blic.rs/vesti/hronika/poginuo-u-sudaru-zureci-da-doveze-telo-umrlog-brata/jlm3rmp - https://www.blic.rs/vesti/hronika/poginuo-zureci-da-preuzme-telo-umrlog-brata/1pkfs9r - https://www.blic.rs/vesti/hronika/ceo-grad-oplakuje-bracu-savic/t86neby - https://www.vesti.rs/Hronika/Poginuo-u-sudaru-zureci-da-doveze-telo-umrlog-brata.html - https://arhiva.vesti-online.com/Vesti/Hronika/118885/Posao-po-telo-brata-i-pog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...