Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Bolder enduro jakna. Velicina 3XL. Stitnici za laktove, ramena i ledja. Ima zimski ulozak, i vezu za pantalone. Dva puta obucena, kao nova. Prodajem je zato sto mi je velika. Cena 60 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju velicinu je 3xl,odnosno koliko ti je veca,u odnosu na tvoje dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Za koju velicinu je 3xl,odnosno koliko ti je veca,u odnosu na tvoje dimenzije? Ja nosim generalno 2XL, ali ova mi se ucinila OK kad sam je probao. Inace sam 189 cm i 105 kg. U sustini nije preterano velika, mada sam oslabio i sada je veca u ramenim i kad sednes na motor, gore se nabere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam ja mali za to sa 183/89,sorry.Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Bolder enduro jakna. Velicina 3XL. Stitnici za laktove, ramena i ledja. Ima zimski ulozak, i vezu za pantalone. Dva puta obucena, kao nova. Prodajem je zato sto mi je velika. Cena 60 EUR. Zaboravih da ostavim telefon za kontakt 063 / 330 236 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guta70 4 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra jakna! Za broj mi je veca! Ko ima visinu oko 182cm, i tezinu preko 100kg - IDEALNA JAKNA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...