zvonkor 0 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 250, 1982 god. Registrovan do 10.06.2011. razlog prodaje: spucao sam se pa mi je žao da stoji u dvorištu. Prednja je disk kočnica. Motor nije nešto posebno havarisan. Treba zameniti zadnju gumu, akumulator (možda), i nosač satova. Cena motora 250 eura, mislim da jeftinije ne može Kontakt telefon: 062 529 049. Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima zainteresovanih ali...fotke!?!?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan i napisi odakle si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonkor 0 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treutno sam u NS-u,gde mi je moped,slika ce biti za koji dan,izvinjavam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonkor 0 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Slicice Kontakt telefon: 062 529 049. Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 25, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi jel ti to na levoj strani kormana rucica Tomaselli ? Takodje me interesuje jeli i sama guvernala Tomaselli ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...