Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Monster 900s

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Nemogu a da ne primetim da kod nas u Srbiji imaju toliko moto fobiju od EVROPSKIH motora u smislu da se prosto plase oko cena odrzavanja ?(konkretno oko Dukatija) a da ne govorim o ostalima......definitivno je cena skoro ista a u nekim slucajevima tvrdim i jeftinija od Japaneza........zxnaci niti poznajem coveka koji prodaje ovaj motor pa ono bijerm mu bass'' ali mi je strasno zao sto na nasim putevima nema vise evropskih motora jer je cinjenica da su kvalitetni a i imaju brate DUSU I smek!

Sretana prodaja i svaka cast za uradjen servis jer se tako i prodaje motor i brate nejebi zivu silu,,,,,,,ne obaraj mu cenu vise jer taj motor ce uvek imati cenu (medju pravim motoristima) :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo

Napomena: zubcasti se menja na 15000km.

25 000km kod mene

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo

Posto su ruke za zamenu kaiseva i stelovanje ventila??

A sta je sa spanerima??

Ruke su dzabe u Ducati servisu u Novom Sadu (samo se placaju delovi),a spaneri se menjaju isto kao na kolima na oko 100 000km,mene je promena ulja i filtera za ulje sa kompletnim pregledom i dijagnostikom motora kostao 65e,a delovi po meni nisu nista skuplji nego od grugih motora,

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco

Batana, italijan je to. Svi piaju niko da kupi. Ovde i dalje vazi pravilo ako vozis italijana tatin si sin, iako u opste nije tako.

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-)

Monster je otisao kod novog vlasnika - nek mu je sa srecom.

Pozdrav svima.

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja