M a R k o 417 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2009 Presao 13500 ( na 12000 zamenjnje gume,Pilot Road 2 2ct) Svi racuni,servisna 2 kljuca,stavljena ralica Uz motor ide 3L ulja i filter za zamenu Cena 4600 Telefon:064/212 44 37 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za ybr,cbr 125 ili tako nesto + doplata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenjeno ulje,i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj oglas nije jasan??? Jel se vi to zezate ili stvarno prodajete? Pa ovaj motor shto je stariji i sa vishom kilometrazom je sve skuplji??? Ja drugaru pošaljem link na oglas a on mi kaže da je motor poskupeo a stariji godinu dana i sa duplom kilometražom... Mislim, svako ima pravo da ceni al nemoj da zamajavate svet. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano Mart 10, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj oglas nije jasan??? Jel se vi to zezate ili stvarno prodajete? Pa ovaj motor shto je stariji i sa vishom kilometrazom je sve skuplji??? Ja drugaru pošaljem link na oglas a on mi kaže da je motor poskupeo a stariji godinu dana i sa duplom kilometražom... Mislim, svako ima pravo da ceni al nemoj da zamajavate svet. Ti druze onda odvedi drugara u Sumar ili kod Atile i sve ce vam biti jasno ..........jer su malo poskupele cene japanaca zbog pada vrednosti Japanskog Yena......... a ovo motorce je kao novo i bez mane i vredi svaki evric... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj oglas nije jasan??? Jel se vi to zezate ili stvarno prodajete? Pa ovaj motor shto je stariji i sa vishom kilometrazom je sve skuplji??? Ja drugaru pošaljem link na oglas a on mi kaže da je motor poskupeo a stariji godinu dana i sa duplom kilometražom... Mislim, svako ima pravo da ceni al nemoj da zamajavate svet. Kako se sezona priblizava rastu i cene motora, trebao bi to da znas, ne kosta motor isto u Decembru i u Aprilu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jel? Znachi josh ce poskupeti? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Marko prodaje, ne ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Marko prodaje, ne ja Bigy neka si mu rekao Nekim ljudima nista ne znace nove gume,servisi,itd Vazno da je jeftino i da se vozi. A 2-3000km nije nista,na kraju ko ga zanima motor kontaktirace prvo oblka da vidi jel se isplati kupovina 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...