*zeka* 1185 Napisano Februar 21, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte Posto je motor bio parkiran duze vreme sednem na njega da se malo provozam kad ono vidim da mi nema pola kljuca od kofera a bio je tu kad sam ga parkirao...Deca se malo igrala.. Znaci nije u bravo od kofera niti u bilo kojoj drugoj bravi ostao a nemam rezervni.. Kofer je kao sa prilozene slike i broj kljuca i brave je 117 pa bi molio sve koji imaju ovakav kofer da pogledaju broj na njihovom kljucu pa ako je isti da posaljem kintu da mi narezu jedan... Ili neko drugo resenje ako ne morace da radi busilica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan svi koji se bave narezivanjem kljuca i tim stvarima ti moze zavrsiti to .... bar kod mene rade kljuceve po bravi ... skini ceo kofer i nosi kod majstora za kljuceve ... kod nas to kosta oko 300din .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 21, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod mene u gradu ima samo jedan lik sto to radi i kaze da nemoze..Probacu u nekom drugom gradu ako nista drugo ne uradim.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako... Slucajno sam zaboravio kljuc u bravi od kofera i dok sam stigao u KV, posle 200km voznje primetim da je kljuc, naravno, ispao usout. Htedoh da obijam kofer, al mi oprijatelj nedade, vec me odvede do bravara. Decko uz pompc "cesljeva" otkljuca bravu, skide, napravi novi kljuc i to sve za samo 250din. Tako da se ne sekiras, vec kao sto ti rekose, odnesi do prvog bravara i resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ako ne mozes da skines kofer a ti skini sa sve nosac i stavi u kola pa kad negde krenes mozda usput naletis na bravara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas a to ti i nije nesto daleko a i u Kraljevu ima sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 23, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice napokon izvadjene iz kofera tj.resen problem sa kljucem... Hvala vam na pomoci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Ako si bio kod bravara, kolilko te kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kod kog bravara u kom gradu! imam isti problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 15, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kod mene u gradu nezna to da uradi jer je neki matorac pa ga sigurno i mrzi.A kao sto su ostali rekli probaj kod nekog u Topoli skini kofer i odnesi a i Kragujevac ti nije daleko.Ja sam nasao rezervni klljuc pa nisam nosio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan To u kg kosta 1500 din jeftinije mi ra razbusim pa da kupim novu bravicu. cesto sam u Bg pa ako neko zna gde da odnesem bilo bi mi od koristi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u TRION Motorsu: http://www.trionmotors.com/ Trebali bi da imaju i rezervne delove. Javi sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan T tionu 960 din bravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Mladenovcu majstor za te stvari,zovi kad prolazis da te odvedem.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala rajo cujemo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio kofer na limundu a prodavac nije rekao da je kljuc polomljen, napisao samo da nema kljuc. Danas sam otisao kod bravara (obicnog a ne autobravara) i vadjenje kljuca i pravljenje 1 jednog kljuca 600din. Svaki sledeci je 300 dinara. Radnja u Bulevaru Revolucije ,50metra iznad Depoa. Isto je u pitanju Aprilla kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...