Rodic 132 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupuje karike za apriliu Pegaso 650, 97 godiste!!! Ako neko zna gde ima, neka ostavi broj telefona!!! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan unapred se izvinjavam za off! Ali kako je to moguce,zar pegas nije najbolji motor na svetu,ja sam cuo da su to jako izdrzljive masine,nemoguce da su otisle karike :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E nemam pojma stvarno da li je najbolji ili najlosiji , al decku trebaju karike, majstor ga vec duze vreme zavlaci, nikako da nabavi, pa sam mislio da mu skratim muku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...