PC Land 0 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je karburator za Moto Guzzi Falcone 500. Da li neko zna gde bih mogao kupiti, ili ima ideju koji bi drugi karburator odradio posao kako treba? Trenutno ima karburator od honde (boldor - barem je tako jedan majstor rekao) i nisam zadovoljan kako radi. Već sam pokušavao na vojnim otpadima da nađem, međutim svi su rekli da se motori prodaju isključivo kompletno - ne skidaju delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Susa Kraljevo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PC Land 0 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Susa Kraljevo! Našao sam broj, nazvao sam ga i kaže da ne tražim više jer kod nas neću sigurno nigde naći... Dao mi je par super saveta, i sada barem znam na čemu sam, i kako dalje. Hvala na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 21, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam 90-tih nekoliko komada, koliko se secam 29mm delorto VHB ide na njih. Nouvo Falcone 500.. evo ti link pa ako je neko voljan da pomogne, kupi i pošalje. Ovde imaš sve za remont.. http://www.dellorto.co.uk/merchandise/products.asp?CategoryID=2&PartsectionID=68 Ne znam da li ih ima još u Kraljevu, svojevremeno smo ih od Čađe uzimali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno je moj komsija kupio nov karburator za Javu TS 350, stavio na Falkonca i lepo ustelovao. Posle se vozio par godina tako, prodao motor i jos par narednih vlasnika se vozilo sa tim karburatorom bez problema . Eto, mozda ti pomogne, a mozes relativno lako da nadjes pa da probas. Jos da dodam, mislim da je u ono kuciste za filter lepo stajao ulozak filtera za vazduh od tristaca ( samo ga malo oblikujes prema kucistu ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 24, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Eno zovi Bokilica , ima jedan dellorto 28.....taman pashe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...