Jump to content

Moto Zajednica

CBR1000RR 2004–2005

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Honda CBR1000RR 2004–2005

2005-Honda-CBR1000RR-Repsol.jpg

Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan.

1. Godište motocikla koji ste vozili:

Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili..

2. Vreme provedeno na motociklu:

"Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka"

3. Šta mi se dopada:

"Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje.

4. Šta je moglo biti bolje:

"Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja.

5. Moj utisak:

Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju...

Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor:

[b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b]

[b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b]

[b]3. Šta mi se dopada:[/b]

[b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b]

[b]5. Moj utisak:[/b]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: K8 1000

2004.

cela prošla sezona , dakle nekih 6000 km

3. Šta mi se dopada:

Pa obzirom da mi je ovo prvi ozbiljan motor mnogo toga mi se dopada . Kočnice fenomenalne , vešanje sjajno, Maki ga je podesio taman kako treba , agregat ludilo ... da se razumemo probao sam kojerazne motore ali sam se jednostavno pronašao na ovom . Posle RR-a mi je najviše legao K7 , kako 750 ( Makijev ) tako i 1000 (Bokin).

Par nekih sitnica koje nisu vredne pomena ...

5. Moj utisak : motocikl sa upotrebnom vrednošću , nije najjači , nije najbrži al se jednostavno fenomenalno vozi i nema nikakvih iznenađenja poput nekog ludačkog skoka snage . E da je sam visok nekih 188-189 i skromnih 85-86 kg i nemam nikakvih problema sa pakovanjem na ovom motoru , Jbg ako ćeš da juriš 299 onda mora da ljubiš rezervoar na bilo kom motoru koji toliko može da ide .

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Honda VFR1200F

2004 crn

Posedovao sam ovaj motor dveipo sezone presao sam preko 30,000 km, od "brzih " voznji po nasim "divnim" putevima pa do solo puta sa preko 2,000km u jednom pravcu (solo & sa suvozacem)

3. Šta mi se dopada:

Hmm realno skoro sve, polozaj, kocenje vrh pogotovo sa zcoo plocicama, upravljiv, amortizer volana dosta dobro radi....

Rezervoar/km sa jednim tankom, filter vazduha

5. Moj utisak:

Odlican motor, pristupacan za odrzavanje (nema puno srafljenja) dok se ne dodje do zamene svecica za sta mora cak i hladnjak da se popusti... Nisam imao problema do prodaje kad mi je vracen jer "nema snage" a "beogradski majstori" su kupcu dali diiagnostiku: ventili, lanac bregaste, veliki servis, kompjuter itd... Uz savet endurance tima hrvatske da taj model ima problem sa filterom vazduha (zamenom istog) motor je dobio snagu nazad :)Desavalo se u zavisnosti od vrste ulja i rezima voznje da potrosi malo 200-400g na 5-6,000km

Preporucio bi ga svima koji nisu mnogo iskusni a ocajnicki zele R 1000 motor a i svim ljubiteljima honde :)

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

2004 Flower impact, kasnije maske od 2007 crno crven

dscf4654.jpg

561324_3068096257580_1118760609_32227129_1732001066_n.jpg

2011,2012..

3. Šta mi se dopada:

Izgled- za mene licno najlepsi motor od pocetka prosle decenije, i dalje veoma trazen. Polozaj sedenja, moze bas lepo da se legne na njemu. Odlicna ciklistika, isporuka snage linearna. Potrosnja u granicama normale oko 6-7L

Fali skala za gorivo, filter vazduha (2 komada umesto jedan veliki), menjac mnogo bucan.

5. Moj utisak:

Mogli i bolje da ga naprave s obzirom da je tada kostao najvise u svojoj klasi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja