acim 766 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR1000RR 2004–2005 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2004. 2. Vreme provedeno na motociklu: cela prošla sezona , dakle nekih 6000 km 3. Šta mi se dopada: Pa obzirom da mi je ovo prvi ozbiljan motor mnogo toga mi se dopada . Kočnice fenomenalne , vešanje sjajno, Maki ga je podesio taman kako treba , agregat ludilo ... da se razumemo probao sam kojerazne motore ali sam se jednostavno pronašao na ovom . Posle RR-a mi je najviše legao K7 , kako 750 ( Makijev ) tako i 1000 (Bokin). 4. Šta je moglo biti bolje: Par nekih sitnica koje nisu vredne pomena ... 5. Moj utisak : motocikl sa upotrebnom vrednošću , nije najjači , nije najbrži al se jednostavno fenomenalno vozi i nema nikakvih iznenađenja poput nekog ludačkog skoka snage . E da je sam visok nekih 188-189 i skromnih 85-86 kg i nemam nikakvih problema sa pakovanjem na ovom motoru , Jbg ako ćeš da juriš 299 onda mora da ljubiš rezervoar na bilo kom motoru koji toliko može da ide . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mačak - BuckoBas :) 45 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2004 crn 2. Vreme provedeno na motociklu: Posedovao sam ovaj motor dveipo sezone presao sam preko 30,000 km, od "brzih " voznji po nasim "divnim" putevima pa do solo puta sa preko 2,000km u jednom pravcu (solo & sa suvozacem) 3. Šta mi se dopada: Hmm realno skoro sve, polozaj, kocenje vrh pogotovo sa zcoo plocicama, upravljiv, amortizer volana dosta dobro radi.... 4. Šta je moglo biti bolje: Rezervoar/km sa jednim tankom, filter vazduha 5. Moj utisak: Odlican motor, pristupacan za odrzavanje (nema puno srafljenja) dok se ne dodje do zamene svecica za sta mora cak i hladnjak da se popusti... Nisam imao problema do prodaje kad mi je vracen jer "nema snage" a "beogradski majstori" su kupcu dali diiagnostiku: ventili, lanac bregaste, veliki servis, kompjuter itd... Uz savet endurance tima hrvatske da taj model ima problem sa filterom vazduha (zamenom istog) motor je dobio snagu nazad Desavalo se u zavisnosti od vrste ulja i rezima voznje da potrosi malo 200-400g na 5-6,000km Preporucio bi ga svima koji nisu mnogo iskusni a ocajnicki zele R 1000 motor a i svim ljubiteljima honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2004 Flower impact, kasnije maske od 2007 crno crven 2. Vreme provedeno na motociklu: 2011,2012.. 3. Šta mi se dopada: Izgled- za mene licno najlepsi motor od pocetka prosle decenije, i dalje veoma trazen. Polozaj sedenja, moze bas lepo da se legne na njemu. Odlicna ciklistika, isporuka snage linearna. Potrosnja u granicama normale oko 6-7L 4. Šta je moglo biti bolje: Fali skala za gorivo, filter vazduha (2 komada umesto jedan veliki), menjac mnogo bucan. 5. Moj utisak: Mogli i bolje da ga naprave s obzirom da je tada kostao najvise u svojoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...