Aćimo 1144 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I za 10 god. će imati muzejski primerak koji je prešao za to vreme samo 5-10000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6090 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i niko mu neće verovati za kilometražu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sta hoces da kazes da je bolje da je kupio planinku a meni prodao TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan JA ću mu verovati Viđam čoveka gotovo svakodnevno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta hoces da kazes da je bolje da je kupio planinku a meni prodao TA. Pa bolje, naravno. Ali šta je tu je, odustao je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A tako sam imao volju da dodjem do Subotice na jedan sataras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa možeš ti svakako da dođeš do SU, nevezano za kupovinu motora A možda je i Gile zainteresovan da dođe i doveze motor, pa kupovinu obavite ovde. Klopa & piće na moj račun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dva puta da pozivas,. Hvala na pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ode jedna Afrika danas tek sam je sada video, valjda cu i ja da nadjem motor za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4203 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ode jedna Afrika danas tek sam je sada video, valjda cu i ja da nadjem motor za sebe. Naći ćeš, ne brini, samo nemoj da padaš u žurbu. Pojaviće se neki kako treba. Cena je relativna, na današnju besparicu niko ne može da proda ne znam za koje novce tako da će se uklopiti motor za novac kojim raspolažeš. Nemoj da se povodiš za stranim cenama, to ne pije vodu ovde ako neko hoće da proda motor, bilo koji ne samo TA, na žalst tako je. I auti su ovde jeftiniji nego napolju. Obrati se ljudima koji trguju motorima, umeju oni i napolju da nađu primerke koje mi obične ne možemo. I razmisli i o "drugoj" sekti, ST jako lepo ide, a ako ti je prevelik, imaš lepe TDM-ove u ponudi, smanjena im registracija tako da to nije više toliko od uticaja. Imaš jedan lepo primerak TA na Moto Berzi, bar po tekstu u oglasu. Sad, jeste višlja cifra al je i model sa 3 diska koji imaju nešto bolji status. Imaš tamo moju sagu, nemoj da je ponavljaš, ne ćeš ništa novo i bolje da smisliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 25, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ode jedna Afrika danas tek sam je sada video, valjda cu i ja da nadjem motor za sebe. jel to ona jocina? 1950e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vidim sta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 25, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ona je otisla u subotu, a ja zvao coveka u nedelju, smorio sam se bio ko plovak.... inace rd03 klasicna... jesi li gledao onu afriku od moto ljube? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Radujem se što se priključuješ sekti i što si se upustio u avanturu bez kraja!Doduše neće Ti biti lako da pronađeš ljubimca u to sam siguran, ja sam ga tražio preko godinu dana i pored TA(koji je i meni prirastao za srce jer smo isti probali a ja zamalo i da ga pazarim) uzeo u obzir Pegaso, F650, Freewind a na kraju ispao dobar KLE i sada sam srećan !!! Samo lagano, ako nema motora kupuj opremu, to ćeš svejedno morati da kupiš a mašina će se pojaviti jednog običnog dana! Dok se ne pojavi Ti ćeš jednostavno skupiti još nekih par stotina eura i eto tebi tvoje sreće! Ajd srećno pa da se vozikamo zajedno što pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan dejo, za te pare nema dobra honda. uzimaj od gila onu tarabu, i prst u uvo. ako gile javno kaze da je motor dobar, onda je dobar, jer ako nije dobar, onda gile nije dobar, a ako gile nije dobar, onda niko nikad nece kupiti nista od gila. Sta da ti pricam kad sve znas http://www.youtube.com/watch?v=6cnIeGQ3KZw&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se nadzire da ne malerisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Opet nista neodgovorni prodavac, zovem ga celo jutro, sredim da dodjem da vidim motor a on mi se ne javlja na telefon. Dva dana jurim prevoz i ljude kako bih prevezao motor i onda sam ispaljen. Nemogu da verujem koje razocarenje i kakvi ljudi postoje. I dalje trazim TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4203 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji prodaju TA/AT, ko da oči prodaju, neviđeno. Nadam se da neću biti takav ako budem nekad prodavao svog motor prvenca, mada kako mi sve više ulazi pod kožu... Budi strpljiv i tolerantan. AT ćeš najbolje i najpre da nađeš kod Marka iz Trstenika. Imao je početkom zime nekoliko lepih primeraka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj br.tel. tog lika da ga kontaktiram ili ako ga znas kontaktiraj ga ti i pitaj ga da li ima nesto na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4203 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Poslaću ti na pp, samo da nađem brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji prodaju TA/AT, ko da oči prodaju, neviđeno. Nadam se da neću biti takav ako budem nekad prodavao svog motor prvenca, mada kako mi sve više ulazi pod kožu... Budi strpljiv i tolerantan. AT ćeš najbolje i najpre da nađeš kod Marka iz Trstenika. Imao je početkom zime nekoliko lepih primeraka. gori nego kada si kupovao sumnjam da mozes biti!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4203 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I tako "loš" ko kupac, daleko sam bio bolji id prodavaca, čast Tadiji od koga sam uzeo motor. A ko prodavac, uvek što sam prodavao bilo je bolje nego kad sam uzeo i baš sam fleksibilan što se tiče cene. No da ne ofujemo, nego da pomognemo momku da nam se pridruži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li se on zove Miroljub prodaje jedan Varadero na oglasima i ima tu njegov broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...