Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Hondu Transalp ili Afriku!

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Sta hoces da kazes da je bolje da je kupio planinku a meni prodao TA.1aha.gif

Pa bolje, naravno. Ali šta je tu je, odustao je...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

A pa možeš ti svakako da dođeš do SU, nevezano za kupovinu motora :D A možda je i Gile zainteresovan da dođe i doveze motor, pa kupovinu obavite ovde. Klopa & piće na moj račun :D

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ode jedna Afrika danas tek sam je sada video, valjda cu i ja da nadjem motor za sebe.

Naći ćeš, ne brini, samo nemoj da padaš u žurbu. Pojaviće se neki kako treba. Cena je relativna, na današnju besparicu niko ne može da proda ne znam za koje novce tako da će se uklopiti motor za novac kojim raspolažeš. Nemoj da se povodiš za stranim cenama, to ne pije vodu ovde ako neko hoće da proda motor, bilo koji ne samo TA, na žalst tako je. I auti su ovde jeftiniji nego napolju. Obrati se ljudima koji trguju motorima, umeju oni i napolju da nađu primerke koje mi obične ne možemo. I razmisli i o "drugoj" sekti, ST jako lepo ide, a ako ti je prevelik, imaš lepe TDM-ove u ponudi, smanjena im registracija tako da to nije više toliko od uticaja.

Imaš jedan lepo primerak TA na Moto Berzi, bar po tekstu u oglasu. Sad, jeste višlja cifra al je i model sa 3 diska koji imaju nešto bolji status. Imaš tamo moju sagu, nemoj da je ponavljaš, ne ćeš ništa novo i bolje da smisliš.

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

ona je otisla u subotu, a ja zvao coveka u nedelju, smorio sam se bio ko plovak.... inace rd03 klasicna...

jesi li gledao onu afriku od moto ljube?

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Radujem se što se priključuješ sekti i što si se upustio u avanturu bez kraja!Doduše neće Ti biti lako da pronađeš ljubimca u to sam siguran, ja sam ga tražio preko godinu dana i pored TA(koji je i meni prirastao za srce jer smo isti probali a ja zamalo i da ga pazarim) uzeo u obzir Pegaso, F650, Freewind a na kraju ispao dobar KLE i sada sam srećan :moto3: !!! Samo lagano, ako nema motora kupuj opremu, to ćeš svejedno morati da kupiš a mašina će se pojaviti jednog običnog dana! Dok se ne pojavi Ti ćeš jednostavno skupiti još nekih par stotina eura i eto tebi tvoje sreće! :zvizduk:

Ajd srećno pa da se vozikamo zajedno što pre!

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

dejo, za te pare nema dobra honda.

uzimaj od gila onu tarabu, i prst u uvo.

ako gile javno kaze da je motor dobar, onda je dobar, jer ako nije dobar, onda gile nije dobar, a ako gile nije dobar, onda niko nikad nece kupiti nista od gila.

Sta da ti pricam kad sve znas :D

http://www.youtube.com/watch?v=6cnIeGQ3KZw&feature=related

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Opet nista neodgovorni prodavac, zovem ga celo jutro, sredim da dodjem da vidim motor a on mi se ne javlja na telefon. Dva dana jurim prevoz i ljude kako bih prevezao motor i onda sam ispaljen. Nemogu da verujem koje razocarenje i kakvi ljudi postoje. I dalje trazim TA.

Oni koji prodaju TA/AT, ko da oči prodaju, neviđeno. Nadam se da neću biti takav ako budem nekad prodavao svog motor prvenca, mada kako mi sve više ulazi pod kožu... Budi strpljiv i tolerantan. AT ćeš najbolje i najpre da nađeš kod Marka iz Trstenika. Imao je početkom zime nekoliko lepih primeraka.

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

Oni koji prodaju TA/AT, ko da oči prodaju, neviđeno. Nadam se da neću biti takav ako budem nekad prodavao svog motor prvenca, mada kako mi sve više ulazi pod kožu... Budi strpljiv i tolerantan. AT ćeš najbolje i najpre da nađeš kod Marka iz Trstenika. Imao je početkom zime nekoliko lepih primeraka.

gori nego kada si kupovao sumnjam da mozes biti!!! :moto3:

• Podržavam 1

I tako "loš" ko kupac, daleko sam bio bolji id prodavaca, čast Tadiji od koga sam uzeo motor. A ko prodavac, uvek što sam prodavao bilo je bolje nego kad sam uzeo i baš sam fleksibilan što se tiče cene. No da ne ofujemo, nego da pomognemo momku da nam se pridruži.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja