dejan24 322 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A ha to je taj fazon pa dobro ja sam nov u ovoj zajednici dok ukapiram kako to funkcionise. Jer ima neko neka iskustva sa uvozom motora iz Bugarske, kakvi su tamo motori,kakvi su sa cenama posto mi je granica blizu dajte neki sajt sa polovnim motorima iz Bugarske ako postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: 1. http://www.car24.bg/ 2. http://www.mobile.bg/ 3. http://www.motoforum-bg.com/ Eto, pa se snadji. Samo da znas odnos evra i leva je 1 : 1.94 Sretno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih za svoj novac pravio eksperimente sa Bugarskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Februar 23, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih za svoj novac pravio eksperimente sa Bugarskom. ni ja, kod bugara samo na skijanje i to bez zaustavljanja usput, ima dosta motora i ovde samo budi strpljiv (samo ne previse jer ce sezona jos malo pa ce i cene biti drugacije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih za svoj novac pravio eksperimente sa Bugarskom. Prikljucujem se pametnom savetu, nisu oni cisti bas... aaa, evo ti jednog Grckog sajta, jes da je malo dalje, ali je dosta korektnije, tu sam jedno vreme trazio motor za sebe... Kazem ti, pogledaj,ako nadjes nesto da "valja", posalji link da razmotrimo... i imaj na umu da dole sezona traje 8,9 meseci... http://www.car.gr/?lang=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa zasto svadja i prepucavanja pa ja sam mislo da su bajkerske zajednice najace kao i bajkeri i za pomoc svakom a to koja je vrsta motora bolja to su samo nijanse jer svi trosimo isto-pare na njega neko vise neko manje. E sada sam ja u ovom slucaju u takoreci nevolji jer trazim motor za neku kintu a vi mi pomognite ako mozete i znate. Brale pa ti si rodjen za ST.. taman tolko para imas, a Dzigi je u pravu.. Honde su jako na ceni..fali ti jos jedna hiljada evra za dobar komad.. ST je oko 1700 e, ali spramda je sneg do kolena, siguran sam da ces ovih par komada sto se prodaje na forumu da dobijes za 1,5K i manje.. Trenutno na forumu ima skoro 30 ponosnih i zadovoljnih vlasnika.. dok su afrika puni oglasi.. Cudo se brat Popsy nije oglasio..jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Covek hoce da kupi jedan od ova dva motora, a ti dolazis i pocinjes da pametujes sa vec sazvakanom pricom 1000 puta. Drz se tvog sokocala i vozi brale! Cuj Kepo, tu pricu zvacete vi Afrikanci kako bolji motocikl na svetu ne postoji od Afrike???? Nego sto mu onda ti ne prodas tvoju Afriku za 1500E mozda ti je crkao regler pa cekas da ti Joska napravi novi????? Ja coveku iskreno govorim da nece naci Afriku za te pare a ti se primas kao i ostali Afrikanci sto se primaju kao da im neko spominje zenu a ne neku olupinu od motocikla staru 20 godina!!!!!!!!!!!! A sa tvoju informaciju pored moje skele na kojoj ni ne znam gde se nalazi regler, u mojoj garazi se i nalazi i TDM 900 iz ovog veka, nisam ja kriv sto je promenom foruma nestali podatci sta ko vozi, a nema zelju da kacim neke slike, ko sam odakle i sta vozim. Evo vidi kao izgleda neogrebani TDM iz ovog veka za malo jace pare od cuvene Afrike bez reglera... http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/27871_1357661575689_1055993434_30847517_7241_n.jpg Aj sada mi dajte minuse pa necu moci da spavam:)))))))))))))) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jebte..oce li to prolece.. a ono sneg do kolena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hebo te pit i vaš tdm da kosta 5000 eur nebi ga ni spomenuli, nego su vam žutaći omogućili da vozite nešto što liči na opasan motor a za male pare. klasična boranija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je afrika, opasan motor za velike pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan24.. kolko god ti ovo izgledalo kao bratoubilacko prepucavanje.. to je samo zato sto je zima i dosadno.. Inace se svi znamo i uzivo dobro zezamo.. stogod da uzmes.. dobrodosao na brod ludaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nemojte da pricate decaku o krvnickom *OKRŠAJU* na kome se odmeravaju sile.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A sta je afrika, opasan motor za velike pare od tdm-a je za tri klase iznad, a za to tvoje sokocalo i da ne pricam aj zdravo odoh da radim, vidimo se veceras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana kada budem u penziji i budem imao zenu i dvoje dece sigurno cu kupiti Afriku da bi mogao 100% da se vratim kuci u jednom komadu.........a dotle cu se voziti ovako nekako.... Uzivate Afrikanci i gledajte sta je voznja koju mozete samo da sanjate i gledate na YT. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana kada budem u penziji i budem imao zenu i dvoje dece sigurno cu kupiti Afriku da bi mogao 100% da se vratim kuci u jednom komadu.........a dotle cu se voziti ovako nekako.... Uzivate Afrikanci i gledajte sta je voznja koju mozete samo da sanjate i gledate na YT. kada mi asfalt bude prioritet, sigurno necu voziti tdm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to i ja kazem dva deteta a deca nisu mala, blizu cetri banke i odlucio da kupim motor kazu mi da sam" poludeo pod stare dane". Sva sreca pa me supruga i deca podrzavaju jer sam prodao kola i znaju da samo na smenu mogu da ih vozim a ja se uvek vozim.Proslo me je vreme za ludovanje sada hocu da uzivam u mirnoj voznji i rock and rollu. Hajde pomoc castim pivom na Gitarijadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Evo uspeo sam nekako da uslikam ovaj TA od druga (kao sto rece cisto da vidis sta propustas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Februar 23, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovako, TA je skoro isti model kao i AT, samo sto je TA pravljen za devojcice a AT za decake ST je napravljen za one koji vole motore a AT za one koji vole da voze motore 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovako, TA je skoro isti model kao i AT, samo sto je TA pravljen za devojcice a AT za decake ST je napravljen za one koji vole motore a AT za one koji vole da voze motore auuuuuuuuuu,lenji! svaka ti dala za definiciju! mislim da bi sa ovom teorijom trebao da nastupis u temi "Super Tenere VS. Africa Twin "! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovako, TA je skoro isti model kao i AT, samo sto je TA pravljen za devojcice a AT za decake kako no kazu, za neki natpis i tarabu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Februar 23, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan tnx pa definitivno je tako, TA je pitomiji i manji motor od AT, koncept mu je veoma slican. recimo da je urbanija varijanta. ST veoma lici na motor i ljudi koji vole da imaju motore rado ih poseduju i pokazuju komsiluku (u retkim trenutcima kada nisu kod majstora). takodje omiljen model arapskih seika zbog kolicina goriva i ulja koje potrose na godisnjem nivou. da yamaha nije napravila ST seici bi bili barem 10% siromasniji :D ST je dobra jer je od vecine svojih vlasnika napravila vrsne mehanicare zato je i zovu "uciteljica zivota" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da da mnogo trosi u picku materinu, do 120 trosi 5.8 L... A ulje da ti ne pricam, neznam da li tacno 100 ili 150gr na 7000km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gile.. ne nasedaj na provokacije.. Lenji tek treba da se dokazuje na terenu.. Videcemo kako ce on sa elegantnom tetkom da osvaja brda i doline.. A ST vise trosi za onoliko koliko brze ide od iste pomenute africke kanturine otprilike..10-20 konja visa..litar dva u benzinu, ali sto kaze Revolution.. bar se nesto desi kad zavrnes gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i posle kazu afrikanci offuju ? covek trazi hondu, a yamaholici se zalepili na temu ko ono na ono. sad ce oni da pljuju po hondi bez ikakog povoda, i porede sa tamo nekom drugom klasom. stvaaaarno nema smisla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...