Nesha 0 Napisano Jun 1, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Treba da pocnem sa sredjivanjem Jawe koja nije vozena jedno 20 god, pa me za pocetak zanima gde mogu da kupim i posto su spoljasnje i unutrasnje gume, takodje mi trebaju i sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da upises lokaciju, pa da ljudi mogu da te upute :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 1, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Spoljašnje i unutrašnje gume u tim dimenzijama, mislim da još uvek postoje (prave se) Tigar i Trayal, ili neka druga firma na buvljaku (Novi Beograd) kod Jože na tezgi! Na istoj tezgi možeš naæi i sve od sajli ili bilo koji drugi originalni deo za Jawu, a ako ne, sajle možeš napraviti kod Boban-sajle, Žika-sajla i sl... širom Beograda (na par lokacija) :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha 0 Napisano Jun 1, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da upises lokaciju' date=' pa da ljudi mogu da te upute :wink:[/quote'] ok :wink: Spoljašnje i unutrašnje gume u tim dimenzijama, mislim da još uvek postoje (prave se) Tigar i Trayal, ili neka druga firma na buvljaku (Novi Beograd) kod Jože na tezgi! Na istoj tezgi možeš naæi i sve od sajli ili bilo koji drugi originalni deo za Jawu, a ako ne, sajle možeš napraviti kod Boban-sajle, Žika-sajla i sl... širom Beograda (na par lokacija) Hvala, pokusacu tamo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...