bigbad86 825 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi sam mislio da svako napise neka svoja licna iskustva sa uljima koja je sipao u svoju mashinu a da su od nekog poznatog proizvodjacha koji iz ovog ili onog razloga nije poznat kod nas ili mu narod iz ovog ili onog razloga ne ukazuje poverenje. Znachi u ovoj temi ne mislim da razglabamo o uljima tipa Castrol, Motul, Bardahl ili tako nekim koja se stalno vrte po forumu nego manje poznatim. Na primer: Svedski Statoil(JASO MA-2, ACEA A3/B3/C3, API SM), Louisov Procycle (API SM (prevazilazi API SC do SL), JASO T 903:2006 MA2), MOL Dynamic ili Racing,(API SG, JASO MA2) FAM Krusevac Synth BIKE(API-JASO MA), Modrica MOTOTAKTOL RACING HCX-4(API SL, ACEA A3-02) i tako neka MANJE POZNATA ulja. Evo mog iskustva sa Statoil. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50897-statoil-svedsko-ulje-ima-li-neko-iskustva-sa-njim/page__p__875051__hl__statoil__fromsearch__1#entry875051 Idemo Pa se vi ostali nadovezite koji ste koristili neka manje poznata ulja kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koristim ELF Moto 20w 50 i prezadovoljan sam... znam da je original, kupujem ga u Lav autu 450 dinara litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Q8 polusintetiku u skuteru koji ga nije trošio za razliku od Motula skuter ulja i Bel Ray isto polusint. Cena je osetno niža od ovih kod nas poznatih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose da ubacujete i cene tih ulja i ako vas ne mrzi ili ako mozete standarde koje ispunjavaju. Takodje i gde mogu da se kupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan evo da ubacim i ja jedno ulje sto sam skoro kupio prvi put Na deklaraciji pise da je sinteticko ulje za 2t motocikle,skutere... proizvodi: Bergoline MotorOil poreklo: Italija evo jedne slike kako izgleda pakovanje Uploaded with ImageShack.us imam jedno pitanje Kakva je ova marka ulja? posto sam prvi put cuo kad sam kupovao a cena je oko 550-600din 1L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose da ubacujete i cene tih ulja i ako vas ne mrzi ili ako mozete standarde koje ispunjavaju. Takodje i gde mogu da se kupe. Trenutno samo imam cenu za Q8 SBK Racing, puna sintetika,15 W 50, 655 Din. Stižu sveža isporuka početkom marta. Uvoznik Boris, 064 160 7783. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put cujem za Krusevacko FAM - Synth Bike ulje ! Sta je to tacno ,da li neko zna ? Znajuci da je Fam Krusevac Vrhunski proizvodjac ulja siguran sam da je i ovo njihovo ulje OK ! Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...