sci 26 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ocigledno se odlicno razumemo. Vladamir ima "zujku" i voli je, vozi normalno, ne siluje ni nju ni druge. Inace, i sam sam vozio od kraja 80-tih r-ove (za ove koji misle da ih ne volim), ali nikada nisam skidao prigusivace da bi me neko primetio (svestan sam da tog nekog mozda zabole i za mene i za moj motor). Motore volim, neke cudne likove koji ih voze ne. Gordane, u pravu si da svako tera svoj fazon, ali necu da ga tera na moj racun !!!!!!! Mozda ja imam kalasnjikov i volim buku, ali to ne znaci da imam pravo da na skupu pucam ljudima iznad glava i "majke mi, ne bojte se, nikog necu ubiti", samo volim da potrosim ovih 300 metaka sto sam ih poneo. Ovo je pitanje osnovne kulture i nivoa svesti i razumem da se to ne "ugradjuje" preko noci u ljude". Oni preko makine traze "kariku koja nedostaje" u njima samima i snagom motora nadopunjuju sopstvenu nesigurnost i inferiornost ("sad sam konacno jak"), ali to je i dalje njihova zabluda i osecajuci to, stalno iznova i iznova potvrdjuju da su "jaki" preko divljanja masinom. Ti ljudi divljanjem skrecu paznju na sebe zbog nedostatka ljubavi u svojoj sredini, pa na svaki nacin zele da budu u centru paznje (mada ne bih ovde razradjivao sve aspekte psiholoskih potreba ljudi). Razumem ih i saosecam sa njima, ali za te emocionalne "rupe" mogu zahvaliti svojim roditeljima i niko im, sem oni sami sebi, ne moze pomoci. Naravno da ima i onih kako neko pomenu endurasa i coperista koji divljaju, ali to je izuzetak, a ne pravilo!!! Sa "zujkama" je suprotno!Video sam klince na skuterima koji vrte po jezerskom sljunku zamisljajuci valjda da voze KTM. Takodje i "tomosase" koji sanjaju i zamisljaju da su na hajabusi. Videli ste kako su to smesni prizori. Sta mislite, ko su im "uzori". Ponavljam, vozio sam er-ove do daske, volim sve tipove motora, ali mi je zao nekih ljudi kojima, na zalost, izgleda nema pomoci (nadam se da ipak gresim). U svakom slucaju meni i mnogima ovde ne treba doping te vrste da bi bio kul, blesav, otkacen, lud.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno ja sam se kupao celo popodne i bilo je extra.... Mada sam cuo kasnije da je bilo zabranjeno ali nam niko nije pravio problem, cak su bili ljudi sa klincima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan objasnjenje za foto ,Lazarevac je imao tu cast da na tren ugosti i tako popularne licnosti kao sto su Dok Holidej,posljednji Mohikanac i naravno Dzoni Wejn,biloo nam je mnogo lijepo ali nazalost Dzon je imao zakazano snimanje pa smo morali ubrzo natrag :(Hvala organizatorima i drugi put da skuhaju pasulj za tri dana !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Daci samo kolt i znacka hvali i prava slika teksaskog rendzera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan SCI, prikatelju svaka ti je ka Njegoševa.Delim tvoj stav 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Daci samo kolt i znacka hvali i prava slika teksaskog rendzera. Ciga-cuvar parkinga u restoranu Srbija- ima i znacku, i to pravu šerifsku Pitam ga ja odakle ti znacka, kaze dobio od nekih Amera... Sorry za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...