bojanzKS 1 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su extra tj. mesto skupa i Lazarevca , nikad nisam bio u Lazarevcu mozda i navratim u subotu Samo mi nije jasna ona zadnja slika kako se igra kosarka u jezeru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je F E N O M E N A L N O ! ! ! Jedva čekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff... dal da se uzajmim pa da doletim... Gledam ove slike i tvoj opis... mene si ubedio!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stara Pazova,Nova Pazova i mali deo indjije dolazi....!!!pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stiem u subotu do 12 , lalajko tebe ima da cimnem cim stignem !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko.... svaka čast na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 8, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo ja i cale sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da vam kazem i ja bih...Nego ima li kakvog smestaj kraj jezera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kraj jezera ne, jedino da poneseš šator, u gradu ima hotel , doduše nisam nikad bio u njemi , ali vredi pokušati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Lazarevcu, osecam da ce biti super! Druže imaš moj broj pa se javi kad stigneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 8, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem sa ekipom sutra oko podne, da bi propratili sva desavanja, a uvece dokle izdrzimo. Sto se tice smestaja, ja imam kucu , vikendicu u Vranicu, to je selo relativno blizu Lazarevca ka Beogradu. tamo cu da odem posle skupa sa ekipom, pa kada se probudimo, najverovatnije neki rostilji sl. Pa ko je zainteresovan, moze da dodje. I na spavanje, smestaj , i na rostilj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan "Ja krecem sa ekipom sutra oko podne" Ja sam tebe video pre sat vremena u Kneza Milosa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 8, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan "Ja krecem sa ekipom sutra oko podne" Ja sam tebe video pre sat vremena u Kneza Milosa?? da, da... Evo me na poslu... valjda niko od direktora ne dolazi na forum, pa da vidi statistiku koliko sam radnog vremena proveo na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dracula i ja sa lepsim polovinama krecemo oko 3 pola 4 pa se vracamo uvece... eh da ulaz se placa po motoru ili po putniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sa posla sam skoknuo da pogledam sta se desava. Zavrsava se postavljanje bine, u ovom trenutku je to vec odavno zavrseno (17:00). Malo mi je smetalo da se to radi na dan otvaranja skupa, ali kazu da je ovakva oprema jako skupa, tako da se montiranje dan ranije nikome ne isplati. Kao sto sam ranije rekao tehnika je vrhunska, video bimovi, ozvucenje... I ono sto mnoge najvise interesuje je spremno: Poneka od jevtinijih masina je vec tu: Od velikih drumskih zveri za sada je samo jedna parkirana na drveni stender: Prvi gosti su vec stigli, postavljaju satore i spremaju se za vecerasnji koncert. Trenutno su iznad Lazarevca tamni oblaci iz kojih dopiru krajnje sumnjivi zvuci, ali je to sve prolazno. Prognoze kazu da nas sutra ceka lep, suncan dan. Molba za sve koji dolaze, Lazarevac ili Kula nece pobeci, vozite lagano, pa kad stignete. Kacige na glavu! Sretan put svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan dracula i ja sa lepsim polovinama krecemo oko 3 pola 4 pa se vracamo uvece... eh da ulaz se placa po motoru ili po putniku? Koliko ja znam oraganizatori nece biti previse strogi po tom pitanju. Za sve kojima nesto zatreba ili zele da se vidimo: 064-11-29-246. Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto krecem sutra neko vreme oko podneva ako jos ko ide iz Bgd dajte da se okupimo negde i krenemo zajedno. Jel ima zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ja bih krenuo...valjda se necu preznojiti ;D ;D Raso, radis sutra preko dana? Duh? Aj' se dogovorimo negde pa pravac Lazarevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem sutra oko podneva pa ko hoce moze da se prikljuci. Sibnite samo poruku ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto malo atmosfere sa jezera. Organizatori kazu da je poseta dvostruko bolja od proslogodisnje. Sve je spremno i funkcionise za sada dobro. Malo smeta agregat za struju koji je relativno blizu satoru i bini ali nije strasno. Odusevili su me Point Blank, nije normalno kako ljudi sviraju, moram da nabavim neki CD od njih. Jedna od pesama se zove, kako je pevac najavio: "Necu ti pisem pisma vec cu ti dodjem pravo na vrata". Dobar, dobar bluz, nema sta! Erova ko pleve, samo par pucaca u pauzi izmedju pesama (a i tada se jedva cuju od agregata). Pivo ide na hektolitre... Buljuk policije na mestu skretanja za jezero. Na sred raskrsnice parkirana kola sa stalno upaljenim rotacionim svetlima, cestitam plavima. Takodje dosta ih je i unutar skupa. Inace Lazarevac vri od motocikala. Evo, jedan i nesto posle ponoci. Vazdusnom linijom od moje kuce do jezera ima ko 4 km, cuje se muzika jos uvek. Pera Joe Blues Band Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem sutra oko podneva pa ko hoce moze da se prikljuci. Sibnite samo poruku ovde ili na pp. Odakle kreces? Ja planiram da krenem iz Mirijeva oko podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno Marko na Kosovo stize... Nisam planirao da idem, al sad bih iso ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pakujem se i odoh polako. Sutra stizu utisci i po koja slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za skup, lepo vreme prelepo mesto i extra skup!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 9, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...