milanGSXR 0 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima na prodaju ili zna nekoga ko ima, suvozacko sediste i zadnje fuzastere za gsxr 750 ili 600 k6 ili 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://motooprema.at.ua/fuzv.htm evo imam ja ovakve fuzastere, moguce je da pasu i na k6-7 ako si zainteresovan mogu da proverim na burazerovom motoru on ima k7 600, kod nas je cena 50e, ja ih dajem za 3.500 din, imam za vozaca i suvozaca, ako uzmes vozac+suvozac moze i neki popust. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanGSXR 0 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto meni trebaju kompletni zadnji sa nosacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...