Uzelac 82 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori su se cesto sretali na motorima vece kubikaze, CBR 1100XX, R1 do 2003 itd. Trebaju mi 4grli ili dva dvogrla. Pozeljno sa "trubicama", moze i bez njih Kontakt na 063 440809 Sasa Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan imam karburatore od fazera 1ooo.2001 do 2005 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Model FCR ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Prema onome sto ja znam, ovi motockli bi trebali da ih imaju fabricki: HONDA CBR900RR CBR1100XX Blackbird KAWASAKI ZX-7R Ninja ZX-7RR Ninja SUZUKI GSX-R 750 GSX-R 1100 YAMAHA R1 Godista od 1990tih do sredine 2000tih, zavisno od modela i verzije motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan javljam ti sutra oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam od zx9r, ali bez tps i nema tu oznaku. model B od 1994-97. moze li neki injection? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Pogresio sam, ZX9R nikada nije dolazio sa FCR karburatorima. ZX9R su nosili CVKD i CVRD modele, razliciti precnici, sjajni karburatori, ali meni trebaju bas FCR zbog ogranicene velicine. Sta imas od ITB-ova, za EFI ? Doduse, to je druga prica ali i to mi dobro dodje. Zanimaju me 40+mm modelisa cetiri grla, i sa po jednim mehanickim leptirom. Verzije tipa Yamaha sa elektronotorom na leptiru ili Suzuki sa dva leptira mi ne odgovaraju. Hvala, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da odgovaraju i Mikuni RS, to je slicna koncepcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan I na CBR 900RR nisu takvi karburatori. Na njima su 34mm i sasvim druga oznaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan I na CBR 900RR nisu takvi karburatori. Na njima su 34mm i sasvim druga oznaka. Moguce, mada mozda se i menjalo kod godista. Ocigledno ovaj "izvor" nije bas merodavan.... Anyway, tu je slika i oznaka, pa ko zna i ima neka javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan imam ovu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam od XS1100 karburatore ako ti odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...