Elektrometla 86 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan wau, svaka cast... kad se hoce, sve se moze... eh, sto nisi iz ns... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 16, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Braaaaaavo, maaaaaala, bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Malecka, biće još boljih vožnjica, samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Škicam u komšiluk i obrazujem se ovakvim motoPUTopisima ...a ovoga sam svestan, samo nisam mogo naći nikada reči (lepo sročeno): 'ko neće uvek nađe razlog, 'ko 'oće uvek nadje način Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku pohvalu...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Odlicno proveden dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan jaoooooooooooo gresna mi dusaaaaa.....Mandarinu nigde nisam pomenula a i ona je ulepsala ovaj putopisu svojim prisustvom u balanseru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nije da bih da se hvalim aliisla sam na takmicenje iz istorije,ovo sto sam napisala je nestoukratko,istorija naseg grada i naseg naroda je vrlo bogata. Da ne bih citirala svakoga ponaosob ovako cu sve udostojiti odgovorom MIKSAMGM. Posto tebi za tu daleku rutu ne treba nesto jace...aj da se menjamo .Posluzicete jos 10-tak godina za tu razdaljinu SINKE i UROS TA Hvala zeno ,hvala Urke:) Nego bilo bi jos bolje da ste bili vas dvojica.... LORD OBLIVION Malo je bilo hladno te nisam imala mogucnosti vise znamenitosti dafotografisem...dopunicu ja ovaj putopis prvom prilikom tj lepim danom VLAJKO Meni treba samo nesto malko jace od 50ccm,e sad da li je to dominator ili nestosasvim trece...meni zaista nije bitno....kad krenem negde nigde ne zurim,samoova moja lenja buba nece uzbrdo.... A kez je uvek oko glave JAGER Hvala puno ! SKITTLES Podjes sa mnom u obicnu setnju po kalemegdanu i dosadice ti moja prica samo otom mestu....obozavam nasu istoriju i vrlo rado bih je podelila sa ljudima kojizele da je cuju....a i vide GOSHKE Da znas da jeste.... LALAJKO Jaooooooooooo profesore ne zelim ja tu 5-icu...kod mene na fax-u to nijeprolazna ocena...ako bi mogla neka 6-ica ja se ne bih bunila Hvala svakako...i na prevodu mojih zargonskih reci .... HULK@KG Drago mi je.... ARAKIS Znam,meni je juce srce bilo puno posle voznje...a i danas je kad pomislim najuce... Bice ih jos....jos ako bi me neko vozioooooo ja se ne bih bunila (posto znas danemam A...onda bi mogli da se voze sa mnom) ali svi se nude ali iz reciniko da predje na dela TOMERC Hvala i hocu MRLE Izvinjavam se sto Vas nismo primetili...ali ako ste zapazili sve vreme samudarala Srkija po bubrezima i po kacigi zbog ponasanja i zafrkavanja .... ALEXANTO Tooooooooooooooooooooooo ti pricaaaaaaaaaaam Nego kako bez opreme...jedino sto nemam su wind stoperi....sve ostalo imam MAROKANAC Hvala,za mene ne postoji zima jer je oko srca uvek toplo kad sam na dva tocka . Pozdrav iz hladnog BG-a MIJA Sta da ti kazem kad sam u 20h usla u kucu i odmah odjurila dalje...vratila samse koji minut iza ponoci ... STEEFANV hvala,hvala,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kompjuter je malo pobrljavio te se izvinjavam zbog ovih slova nepotrebnih.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan bravo,bravo i opet bravo,,,,,,sta vise,,,,ekstra si............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima...stvarno mi mnogo znaci...cak sta vise daje mi zelju da ispisem jos mnogo ovakvih stranica..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 16, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus Hvala urose ...i ja se pitam to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan e super je prica, a ja sam sada saznao neke nove stvari o bg/u.svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6153 Napisano Februar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus a gde ti vidiš minuse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 16, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus a gde ti vidiš minuse? Pa sada nigde, posto sam ja stavio pluseve, na dve poruke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus a gde ti vidiš minuse? .... i nemoj da se nerviras oko stvari koje nepostoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 423 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Braaaavo! Osim toga, no comment! Ko čeka 20+, nikada se neće navozati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis! Eee, sa takvim se predznanjem krece na put! Nista te nije iznenadilo (za svaki kamen si znala ciji je i odakle je), a jos si se i lepo provela. I daj sliku tih tvojih windstoper-a. Na onoj fotki sa momcima sam video samo farmerice, reko mala se smrzla garant. Nije losa zima za voznju (dok nema leda), al obuci jos nesto leba ti, hladno mi bilo da te gledam na toj fotki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Све похвале nensy !!! Не познајемо те лично али хоћу да се придружим похвалама и да ти кажем да си ме одушевила јер нам је у граду ових дана толико хладно да се људима не хода а камоли вози! Свака част!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 16, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis i od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan super nensy e sad kad nabacis zastitu a ti kreni na moj kraj skuvacu ti caj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Koji je prokletnik koji stavlja ove minuse za dzabe da mi je znati...stvarno ima cudnih freak-ova na ovom forumu,sreca pa ima i nas koji mozemo da stavimo plus a gde ti vidiš minuse? Uros je kliknuo na plusice tamo gde su bili minusi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su upropastili fb opet nekim izmenama...ja ne mogu da uploadujem veliku sliku.... na dan voznje od garderobe : -carape (kratke) -carape (duge) -grejaci(na zglobovima) -grejaci (na kolenima) -helanke -trenerka -farmerke sigurno se pitate cemu sluze ove novine na vrhu ove divno slozene garderobe....e pa to su moji windstoper-i... Jbg parola snadji se.... Zhavaljujem se ZOLTANU jer sam dobila na koriscenje protekrore za kolena na koriscenje dok ne kupim svoje (ne mislim na bajate novine nego na prave protektore ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Podhitno da kupujes opremu..pantalone i dobru jaknu.. jerbo ces tako vozeci za 10 god. biti pokretna meteoroloska stanica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...