Сплинтер 59 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz za bajkere (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Petak vece..... .....zurka pocinje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u Valjevu na moto skupu....docek predivan,suva sljiva i rakica za dobrodoslicu..naravno i l i lepe devojke....vecera jos bolja....koncert grupe Kerber na nivou..jednom recju jedan moto skup bas organizovan kako treba....vidimo se i dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=bFOtM0in3Vo http://www.youtube.com/watch?v=PFiHsQdRFl4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Splinteru,zamolio bih te da odaberes slike koje ces postaviti,imam utisak da postavljas sta ti padne na pamet. To se ne odnosi samo na tebe nego i na druge,nema razloga da se postavlja toliko slika,odaberite par slika koje smatrate da su interesantne i postavite ih ovde. Ostale sacuvajte u svom albumu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Splinteru,zamolio bih te da odaberes slike koje ces postaviti,imam utisak da postavljas sta ti padne na pamet. To se ne odnosi samo na tebe nego i na druge,nema razloga da se postavlja toliko slika,odaberite par slika koje smatrate da su interesantne i postavite ih ovde. Ostale sacuvajte u svom albumu. Hvala. A meni se baš sviđa kako je dao upustva, objasnio i predstavio njihov moto susret i prikazao dogadjanja na istom kad bi svi tako uradili bila bi veća obaveštenost dogadjaja koja su se desila ili če se desiti, ipak to je njihov trud i oće da ga prikažu samo napred Lion,s Ako nesme ćemu onda služi forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Forum sluzi upravo za to,nikome ne branimo da postavlja upustva,obavestenja......... ali moramo misliti i na druge,samo sam zamolio da se manji broj slika postavlja,nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neznam dali je postojala i jedna sitnica na koju niste obratili paznju.Neverovatno po mojim kriterijumima ne da ste u top 10,nego u top 5 ma u top 2 sta pricam.Bravo ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Forum sluzi upravo za to,nikome ne branimo da postavlja upustva,obavestenja......... ali moramo misliti i na druge,samo sam zamolio da se manji broj slika postavlja,nista drugo. Da li bi bio ljubazan da objasnis u cemu ovolikim slikama Splinter ne misli na druge na ovom forumu. Koliko znam slike su postavljene preko Frubar.net, tako da ne trosi Vase resurse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Forum sluzi upravo za to,nikome ne branimo da postavlja upustva,obavestenja......... ali moramo misliti i na druge,samo sam zamolio da se manji broj slika postavlja,nista drugo. Da li bi bio ljubazan da objasnis u cemu ovolikim slikama Splinter ne misli na druge na ovom forumu. Koliko znam slike su postavljene preko Frubar.net, tako da ne trosi Vase resurse. Zasto sto clanovi sa "slabijim kompovima" se zale da im "koce"racunari.To je u pitanju i nista drugo. Ne bih voleo da tema ode u drugom pravcu i da se prepucavamo bez razloga. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno. Slika nema, a i ton je bio problematican Lokacija je odlicna, organizacija na nivou tako da je uzivancija bila. Mnogo poznatih ljudi, i dobar pogled na sve strane je otjerao kisu. Neko rece da je padala ali ja nisam registrovao. Aplauz za lokalnu grupu "Stage bend", ako se ne varam, jer su napravili odlicnu atmosferu. Zapaljiv fanki i odlican glas. Prvi moto skup Lionsa je u potpunosti opravdao ocekivanja. Bravo Lionsi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo LIonsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se SLUČAJNOSTI koja me je zadržala na ovom mestu. U poslednje vreme ne posećujem skupove, samo poneki odabrani, ovaj će u buduće biti ODABRANI. Sa velikim uživanjem smo nas dvoje oplemenili svoje vreme, i nadam se vreme naših dragih poznanika i prijatelja koje smo tu sreli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za braću iz Valjeva.. opravdali su očekivanja u potpunosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima ! Skup na lepom mestu, sve do poslednjeg detalja isplanirano i uradjeno ! Domacini za primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam još slika da vidim kako ste to se provodili ajde Lion.s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pored dobrog provoda, odlicne organizacije, mnostva motora imali smo priliku da vidimo izlozbu starovremesnih automobila. Tu su nam dobro poznate firme sa primamljivom ponudom samo za ovu priliku. U setnji po parku Pecina upade mi u oci jedna guma. Majstorski "uradjena", morate se sloziti! Defile i stunt majstora svog zanata. Bajkerske igre do sad mozda nevidjeno zanimljive. Kamp Bilo je posmatraca preko ograde, valjda je ekonomska kriza ucinila svoje. .... mladih pionirki i oho ho oladinki. Vidimo se i sledece godine u isto vreme na istom mestu. Ziveli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5373 Napisano Jul 26, 2011 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Vidimo se i sledece godine u isto vreme na istom mestu. Ziveli! Vidimo se sigurno! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Divan skup,odlično organizovan,čak mu ni kiša nije mogla ništa,bajkeri je pored dobrog provoda nisu ni primetili.A od Čivije posebne zahvalnice za prase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...