dudip 6 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vaše mišljenje o ovom skuteru... Da li neko zna gde da nabavim user i service manual? Znam da je isti kao Yamaha Majesty 150, pa me zanima da li im se poduraraju manuali... Kako da mu proverim nivo tečnosi u sistemu hladjena, pre nego što krenem u vožnju? Da li mu se moraju skidati plastike da bi se video nivo tečnosti? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema MANUALE niti ima ideju gde da ih nabavim? Probao sam na internetu i nisam ništa našao... Ukoliko neko ima ideju gde da ih nabavim, molim da se odrazi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slabo šta više od osnovnih informacija može da se nađe... (specifikacije) Ako ti je baš bitno, probaj da napišeš mejl proizvođaču, možda ti oni pomognu (kontakt). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ogovoru... upravo sam to i uradio juče. Tražio sam da mi pošalju neki PDF... videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što vidite, na tabli se nalaze 4 kontrolne lampice koje čekiraju motor pre paljenja i ako je sve OK, gase se. Da li neko zna šta čekiraju lampice pojedinačno? Zelena, žuta, crvena, bela... Zanima me i kako da promenim bateriju sata... Idu pitanja dok ne nabavim MANUAL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Februar 20, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za bateriju sata verovatno moras da rasturis celu tu masku oko guvernala. mora da se skinu retrovizori, da se odvije par safcica... Tesko bez bolje slike tacno da ti kazem. Sto se lampica tice, ne mora da znaci da imaju neko znacenje. Kod skutera vole da naprave da to samo izgleda ozbiljno. Ovo lupam, a mozda sam i u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da se ugase kada motor dobije pritisak ulja posto ne vidim nigde tu kontrolnu lampicu. Evo kolega tvoj na forumu ima taj skuter pa pitaj njega da li ima neku literaturu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60650-rupa-u-ubrzanju/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da se ugase kada motor dobije pritisak ulja posto ne vidim nigde tu kontrolnu lampicu. Evo kolega tvoj na forumu ima taj skuter pa pitaj njega da li ima neku literaturu: http://forum.bjbiker...upa-u-ubrzanju/ Jedna od tih 4 je sigurno za ulje... hvala što si me uputio na mene.... hehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da se ugase kada motor dobije pritisak ulja posto ne vidim nigde tu kontrolnu lampicu. Evo kolega tvoj na forumu ima taj skuter pa pitaj njega da li ima neku literaturu: http://forum.bjbiker...upa-u-ubrzanju/ Jedna od tih 4 je sigurno za ulje... hvala što si me uputio na mene.... hehehehehe HAHAHA u ovom haosu nisam obratio paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio ulje u motoru-naravno Minarelli 150. Izvadio sam oko 0.8l, a dosuo 1L i merač pokazuje nešto malo preko max. Očekivao sam da će stati 1.4 litra, pa sam i kupio 2L, medjutim, ni makac više od 1L. Iznenadjen sam, jer mi nije logično da motor od 150cc prima samo 1L, a i svi manuali, Yamaha Majesty, Malaguti Madison(nisam našao original za Italjet)... kažu da ide 1,4L. Da li je mogudje da nije iscurelo svo ulje, mada sam zagrejao motor i odvrnuo gornji čep , ili je ovaj motor - karter drugačiji (mada, mislim da su motori identični)? I šta mislite da li da odspem tih 100ml ulja i da ga dovedem do ivice max, ili da ga ostavim ovako, nešto malo više od max? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 10, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ni na jednom motoru-autu nikad svo ulje neces ispustiti, uvek mora da ostane. Moze da pise 1.4l ako je karter i pokretni delovi novi-prazni inace uvek ostane 2-3dl zavisi od modela do modela. Ako je nesto vise ulja, neka ga izbacice ga vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde Italjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde Italjet Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da zamenim kabl svećice, medjutim, kad sam skinuo plastike, video sam da ću, izgleda, morati da skidam rezervoar... Pitanje: -da li ću morati da skidam i rezervoar da bi zamenio kabal(ako neko ima iskustva) i da li je kabal kao i kod nekih skutera, koje sam video, isto žičani, koji se navija na šraf-navoj na luli svećice i s druge strane na bobinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...