street fighter 19 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je karbon 3d folija, ili ako neko zna gde se moze povoljno kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 15, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4801 Napisano Februar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gang Land Bg http://www.gl-tuning.com/podkategorije.php?id=296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miroslav Šid tel. 060 486 59 41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markom. 2 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze karbon 3d folija da se lepi na auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije termostabilna, u najboljem slučaju bi se izdeformisala. Neka me ispravi neko ako grešim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze na ausuh,video sam lonac na kojem je izgorela folija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepio i nije se promenila, samo mora da bude 3D....ali mozda je razlika sto sam ja pravio izduve i stavio dobru izolaciju pa se topovi nisu toliko grejali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako se vozi,i koliko dugo.Na duzim i brzim turama izduv se mnogo vise greje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kombajn 2 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne moze jer se folija na toploti rasteze propasce brzo a kupi foliju u dark glassu na zvezdari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan odnesi da ti obloze u pravi karbon auspuh , ako je kvadrat 30e i kilo vinilesterske smole 5e znachi ne sme da ti uzmu preko 20e i to je mnogo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar je na monstera stavljao i sva se istopila,i meni treba da oblozim izduv al neznam ko ima da negori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima da radi taj karbon???Moze i da mi posalje karbon platno pa sam da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ne shalju karbon platno ti shto rade ali moze da se kupi na malo jedino ovde http://bgmodelshop.com/index.php/Karbonska-platna/View-all-products.html e da ako radite epoxi smolom mora da se sushi u vakumu , znachi mala konstrukcija oko auspuha , preko svega kesa za odela , izvuchete vazduh koliko moze sa usisivachem i vezete kesu u chvor ... trebalo bi i da se zapeche ali to samo ako je konstrukcioni deo .... zato je bolje koristiti vinil estersku smolu ... sa njom se radi kao sa poliesterskom a i cena je takva 4e a ne 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao 3D foliju od covjeka iz SIDa,,ima sajd svoj carbon3D.com ili vec kako Znam da je vrhunskog kvaliteta,rekao mi covjek koji se bavi firmopisackim poslovima jer mi je izlijepio ram na jednom CBRu Moze da se lijepi na auspuhe koji su toploto izolovani (a to su vecinom serijski auspusi) a inace folija je tanka i moze da se sa njom razne obline izlijepe, i planiram da uradim neke detalje na mojoj XLV 750r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nije radio ram na cbr-u nego mat plastike na hondi cbr 2009 godiste, takodje folija kod lika u sidu nije 3M nego sasvim neki levi proizvodjac, i sitniji je rad karbona od 3M folije, a pritom je skuplja dosta od pomenute.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan "Difol" kod Arene, sve vrste folija, pa i 3D karbon i hrom look, tj. ogledalo. I jedna i druga su cast folije, tj. folije za "obline i krivine", prosto receno. Godinama vec sve nabavljam kod njih tako da znam da je kvalitet. 011/311-45-65 Karbon se prodaje u 152cm sirini, a hrom na 60cm, a duzina ide iz rolne koliko Vam treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije radio ram na cbr-u nego mat plastike na hondi cbr 2009 godiste, takodje folija kod lika u sidu nije 3M nego sasvim neki levi proizvodjac, i sitniji je rad karbona od 3M folije, a pritom je skuplja dosta od pomenute.. za to neznam,,al znam da sam ja lijepio ram na CBR koji se grije,,i znam da je kvalitet vrh,,i da je njemacki proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze neko da kaze gde bih mogao da posaljem delove koje bih zeleo da presvucem karbonom? mozda neki kontakt ili licno iskustvo,ja bih samo neke plastike da presvucem,nista sto se greje.ali ipak da izgleda lepo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze neko da kaze gde bih mogao da posaljem delove koje bih zeleo da presvucem karbonom? mozda neki kontakt ili licno iskustvo,ja bih samo neke plastike da presvucem,nista sto se greje.ali ipak da izgleda lepo pozdrav http://www.carbon3d.net/ kod ovog covjeka sam ja kupio,,a moj covjek firmopisac je lijepio,,,a lijepe oni po usluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 26, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze neko da kaze gde bih mogao da posaljem delove koje bih zeleo da presvucem karbonom? mozda neki kontakt ili licno iskustvo,ja bih samo neke plastike da presvucem,nista sto se greje.ali ipak da izgleda lepo pozdrav karbonom ili karbon folijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markom. 2 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan http://www.carbon3d.net/ Ovo je mnogo skupo, tabla 50 x 50 cm kosta 20eur. , u difolu i gangland-u ispada mnogo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.carbon3d.net/ Ovo je mnogo skupo, tabla 50 x 50 cm kosta 20eur. , u difolu i gangland-u ispada mnogo jeftinije tih dimenzija ja sam tom covjeku placao 17eura,,,,, a koliko je to u difolu i ganglandu i gdje se to nalazi,a znam jer ce mi trebat jedna tabla ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...