Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa jednog okupljanja u belgiji,tacnije u najmanjem gradu na svetu Durby. Doduse bio je najmanji na svetu do pre nekih 2-3 godine. Cini mi se da ga je pretekao neki u Hrvatskoj,pa nije vise najmanji. Ali nebitno bilo je extra nije moto skup vec vikend voznja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doduse bio je najmanji na svetu do pre nekih 2-3 godine. Cini mi se da ga je pretekao neki u Hrvatskoj,pa nije vise najmanji. Ako koga zanima to je gradic u Istri: http://www.hum.hr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Durbuy, predivno mjestasce u Belgijskim Ardenima. Mogli bi se nekad dogovoriti na neku voznjicu. Moze komsija nema problema.Imamo i mog komsiju koji me juce pitao kad ce da se vozimo. On vozi Harley Davidson i platio ga verovali ili ne 38000€ sa full opcijom. Tako da mozemo da se organizujemo malo da se provozamo,sa njim ili bez njega. Gde si ti u Holandiji,a odakle si iz Srbije. Ja sam u Leuvenu. Pozdrav i svako dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan On vozi Harley Davidson i platio ga verovali ili ne 38000€ sa full opcijom. Verovatno Screaming Eagle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj. Slikacu ga cim ga istera iz garaze.Ali ne da ima zvuk nego obara sa nogu. Ja sam na 4-tom spratu i kad upali motor tresu mi se prozori na stanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Screaming Eagle Screaming Eagle nije model motora vec auspuh, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav auspuh samo ih ima dva komada,mnooooogo se mocno cuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4469 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan fino okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Screaming Eagle nije model motora vec auspuh, jel? Screaming Eagle su specijalna izdanja HD-a sa još kvalitetnijom opremom i više hroma, znači fabrička prerada/dorada, nešto kao AMG kod Mercedesa. Takvi modeli obično koštaju skoro duplo više od običnih. Čak se i farbaju drugačije, još kvalitetnije. http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/Racing/screamin_eagle_parts.jsp Poslednjih godina HD ovo odeljenje naziva CVO (Custom Vehicle Operations), a evo i prošlogodišnje ponude CVO modela: http://www.harley-davidson.com/en_US/Content/Pages/2010_Motorcycles/family/cvo.html?locale=en_US#/family/CV Znači, i od najskupljeg Harleya ima skuplji, CVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...