Rači 9 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao nova par puta nošena cena 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Je li bas ista nijansa? I koja je velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 14, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina XL, ista kao sa slike. Slikacu je danas pa postavljam slike. Moguca korekcija cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni prevelika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac ali moram da napisem nesto vezano za ovu kacigu. Imao sam je,takodje kupljena u Louisu prosle god, i bila velicine XL. Jurio da zamenim za L,naravno nisam mogao i prodao je. Kaciga je bas dobra,od fiberglasa,zavrsna obrada odlicna,unutrasnjost koja se vadi radi pranja,itd. Kaciga je mirna na vecim brzinama,nema lelujanja glave zahvaljujuci stabilizatoru pozadi. Ja ishvali kao da je moj oglas,ali ,eto utisak nekoga ko je provozao ovu kacigu.Samo mi je zao sto nije L, kupio bi je odmah. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci koju pozdravljam. Ako je neko zainteresovan cena može da se koriguje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moguć svaki dogovor, zamena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 18, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan za koji obim glave je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan za koji obim glave je? CCA 60CM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan za šta menjaš druže možda se nešto nadje imam nove Socks pantalone XL protektori,uložak,ventilacija,kačenje za jaknu,gorateks odlične nikad nošene kupio mi drug za neki dug a meni netrebaju nenosim ih jel nevozim kad je hladno plaćene su 7.500,00 tu sličicu sam našao na netu ako hoćeš slikaću pa ti poslati slike ili neznam šta te drugo interesuje imam svašta nešto samo kupujem i što mi treba i što mi netreba kad volim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 50 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...