Igor73 8 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ma bi ja,al mi nekako bezveze da vozim sam 1800km u jednom pravcu,dosadno.Bar da ima jos jednog pa u drustvu,vozi stani,pivo,pa sve u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Brate kupio si me sa ovom makinom...zvuk fantastican , izgled predivan ali ipak ima jednu manu Nije moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan E jeb.. ga brate kako da ti pomognem,jedino kad ga ja malo izvozim da ti prodam,hehehhe.Ili se mozda i vidimo letos na nekom moto skupu,pa ti dam malo da je provozas da ti mine zelja. Hvala na lepim recima o mom motoru,to ti je isto ko da si mene pohvalio,sad je on(ona)clan porodice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Mart 12, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo dogradio motor pa da postavim sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milutinbr 0 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj deda, da i ja pazarim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ! Prelep motor, da se navozas s njim u zdravlju i sreci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelji na lepim utiscima.Evo jos dve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Syrus 4 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na motoru, da imas puno lepih voznji i predjenih kilometara na njemu, ja vozim DragStar Classic, tako da dobro dosao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na motoru, da imas puno lepih voznji i predjenih kilometara na njemu, ja vozim DragStar Classic, tako da dobro dosao u klub Hvala bolje te nasao. I tebi isto takodje zelim lepe voznje i suncano vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...