matijak 265 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto stoji u naslovu, poklanjam podmazivac lanca i nosace kofera za afriku RD07 ili RD07A napravljene u beogradskom servisu Laboratorija. Obe stvari su prakticno nove, jer napravljene su i montirane pre dva meseca, a motor otad uglavnom nije vozen i stajao je u toploj garazi. Sa druge strane ima par stvari na kojima treba poraditi. Oba nosaca su korodirala. Takodje treba da se prekontrolisu varovi i da se (kome je to bitno) estetski poradi na njima. Treba ih komplet osmirglati i kvalitetno ofarbati ili plastificirati. Podmazivac je potpuno ispravan ali podmazuje samo jednu stranu lanca sto meni ne odgovara. Pretpostavljam da moze da se namontira i na neki drugi motor. Verujem da se uz malo vremena i spretnosti, koje ja nazalost nemam, sve ovo moze srediti. Kome treba sve ovo treba neka dodje i nosi. Matija Kujundzic 064 329 2578 Beograd 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan lep gest,takvih danas malo ima... kad budes hteo da poklonis motor obavezno mi javi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan I ti se javi ako imas koji bubreg viska. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan,mislim da ce podmiriti potrebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad ozbiljno,ima li negde u tvom okruzenju neka afrika 04 na prodaju,ili,da dam tdm 900 u zamenu,stranac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Za podmazivac se prvi javio kolega iz Kosovske Mitrovice, tako da su ostali jos samo nosaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne trebaju nosaci, uzeo bih ja. A i eto dobrog razloga da popijemo pivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan nosaci otisli zekizmaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Februar 13, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Matija, ako su ti potrebni nosaci kofera, a poklonio si ih sto su varovi losi i lose je ofarbano, mogao si bilo kom bravaru da das da ti to sredi, ne verujem da bi ti naplatio vise od 20tak e. Ja bi ti to uradio za dz, samo bi morao da ih posaljes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Matijak sad je gotovo, nema nazad. Moramo popiti pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e a šteta što nisi turio sliku podmazivača da ga ispiratujem. ako imaš vremena volje i mogućnosti, a ti okači. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, hvale vredan. Svaka čast. Ima više desetina zadovoljnih vlasnika Labotech nosača kofera i kreš barova tako da će novi vlasnik sigurno biti zadovoljan, naročito cenom. Ali u celoj stvari ima detalja na koje moram da odreagujem. Prvo si doneo za uzorak nosače od drugačijeg tipa kofera i to smo ti napravili jedan na jedan. Sada ti nosači čine lep ukras u Laboratoriji jer ne odgovaraju koferima koje imaš. Zatim si doneo nosače koji odgovaraju tvojim koferima ali su od drugog tipa motocikla. I to smo ti prepravili da odgovara tvom motociklu. I sve to, oba nosača u vremenu koje je potrebno da se napravi jedan nosač jer ti se žurilo. A sada vidim da ti ne odgovaraju varovi i farba. Ne znam da li misliš na originalne varove i farbu na deloviima koji su ostali originalni ili na varove koje smo mi pravili. U svakom slučaju, ako si nečim bio nezadovoljan, osnovni je red da to odmah kažeš meni. Ako je kasnije uočen neki propust, i za to je osnovni red da to prvo kažeš meni i sve bi to otklonili istog momenta. Kad si preuzeo nosače i podmazivač izjavio si da je sve u redu i nisi imao zamerki, a sedeo si dva dana kod nas i gledao kako radimo. Nadam se da će novi vlasnik uživati i biti zadovoljan a tebi želim svu sreću. p.s. prodajem nosače bočnih kofera za Afriku RD07 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan nesto mi je zao da prepravljam ove nosace ponovo sa rdo7 na rdo3, tako da Boban postaje ponosni vlasnik istih ! Hvala Matija, Cestitam Bobane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan nesto mi je zao da prepravljam ove nosace ponovo sa rdo7 na rdo3, tako da Boban postaje ponosni vlasnik istih ! Hvala Matija, Cestitam Bobane Cope idemo u afriku sad. Dok se nismo uozbiljili u zivotu, posle je kasno Hvala momci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, nije tačno da mi se žurilo. Ko tera motor u servis krajem decembra i nije baš u nekoj žurbi. Ko što sam već napisao na ovom forumu i nekoliko puta ti izravno rekao - žao mi je zbog zbog problema na koje smo naišli prilikom pravljenja nosača. Nikom od nas nije na pamet palo da Touratech može imati drugačija kačenja za jedno te iste kofere. Svakako da se toj zajebanciji niko nije obradovao. Žališ se što ti radnju ukrašavaju jedni nosači za afriku i pritom izgleda mene kriviš za to. Zaista se nadam da ćeš ih brzo prodati, povratiti uloženo i ostvariti zaradu, kao i da će se novi vlasnici pridružiti desetinama zadovoljnih korisnika Labotech nosača i ostalih prozvoda. Nemaš stvarno za čim da žališ. Da li ja treba žalim što sam platio za Labotech nosače kofera kojima nisam zadovoljan i za podmazivač lanca koji nisam tražio i što sam upropastio dva originalna Touratech nosača za afriku 650? Ne treba da žalim. Ni tebe ni mene niko nije terao ne sve to, tako da ne treba žaliti za nečim što je prošlo. Što se tiče mog oglasa i kako kažeš "osnovnog reda" - da sam hteo da se bavim reklamiranjem i popravkama odavno bih se javio da potražim pomoć. Nisam to uradio iz razloga što: 1. Ne mislim da bilo kome treba da polažem račune o svojim stvarima. 2. Zato što sam shvatio da ću biti zadovoljniji ako nosače i ostalo uzme neko kome neće smetati ono što je meni smeta ili ko je voljan da se njima dalje bavi. I ja tebi želim svu sreću 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, a tema je bila tako lepa. Bas ste mogli vas dvojica ta dva posta da razmenite na PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Februar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Matija, stvarno ne razumem ovo što si napisao što se tiče " podmazivača lanca koji nisi tražio"? Sećaš li se da sam u to vreme kad ti je rađena Africa bio kući i ležao od bolova u kićmi a ti si me dva puta zvao telefonom, prvi put da pitaš kako ja to pravim podmazivač i kakva su iskustva i drugi puta da mi kažeš kako bi bilo dobro da Africa iz Labosa izađe sa nosačima i podmazivačem? Onako kljakav i ukočen ipak mi nije bilo previše teško da dođem i da ti to uradim za neke smešne pare a sad pišeš da to u stvari ti nisi želeo? Ne znam stvarno, nisu mi jasni razlozi ovakvog tvog pisanja i ne ulazim u to ali ne želim da se ova tema pretvori u nešto što (nadam se) nikom nije u interesu. Pokloni su dati, obe strane su rekle svoje i temu zaključavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...