Obelix 141 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sale našao sam svoju fotku sa Sekom,ne budi ljubomoran,ali...bolje joj stojim nego ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan daj da vidim i to pa da umrem od smjeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan daj da vidim i to pa da umrem od smjeha Ma vidjećeš,kraj mene je veselija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 10, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Usput koga interesuje cd sa skupa iz Uzica moze se meni obratiti.Imam master pa cemo polako umnozavati ,ko bude zeleo da ga ima u kolekciji Ako daš još jednu kopiju Krčetu, dobijem ga i ja!!! Unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 22, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica na nivou.... ...kad ne upali, bajkeri uvek su na raspolaganju.... ....a posle, zaslužene dobrote.... ....i tekuča problematika.... ...."kraljevi" (predsednici roadkingsa)..... ....ludi max, pardon, Krče.... ....dobra muzika.... ....nekima nije bilo do života.... ....trejdmark. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...