Dexterr 1969 Napisano Maj 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Iz liènog iskustva bolji štimung naprave lokalni cover bendovi (tvrdje orijentacije) u paketu sa jednim dobrim nego 3 VanGoga da sviraju. Npr Night Shift ili Point Blank u paketu sa par cover lokalaca i evo rešenija!!! Batalite zvuèna imena, pièite klince na binu, oni grizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan NEVERNE BEBE Tomo' date=' jesi li ti siguran da si iz Slovenije, a ne odavde negdje? :fcab: :kul:[/quote'] Bili su prošle godine u Medvodah, svirali su Floyde bolje od originala. Mislim da su oni: U pravi si za Medvode,za nastup je posredovao je Janin otac,inaèe bajker,preziva se Šuštaršiè,ali Tomo na ovoj fotki NISU JANA i JELENA,nisu N Bebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su Bebice Jana Jelena i Jana Jelena Za moj ukus...UBJEDLJIVO najbolji bend na Balkanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ove Tomo MAJSTORE,nismo ni sumnjali u tebe...to su prave N Bebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 1, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan N . Bebe su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 1, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno mislim da muzika nije bitna! A pogotovo ako je skupa(preskupa)! Misli da bi za bajkere bilo zanimljivije da za te pare koje klub organizator daje za "muzikukojaudarapousima" ulozi u poboljsanje samih uslova npr. kampvanja,hrane,ili neki bogatji fond nagrada za takmicenja u bilo cemu........na znam ni jednog bajkera koji se dvoumi da li da ide na neki skup jer svira ili ne svira odredjena grupa(izuzmemo li Tompsona u SB) ! Ere za goste ne brinite jer ocigledno ste stekli mnogo simpatija sirom Juge jer ste OK ljudi! Ima vas svuda i svi ce vam doci! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 1, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je jako bitna, jer si prisutan najmanje 48 sati a i ne treba da bude najbuèniji faktor u okolini. Najlepše je, da se èuje negde u pozadini, pa da može èovek još normalno da razgovara. Najgore je, kad stotine ljudi sve vreme gnjave sa nekima nepoznatim komadima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 1, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je jako bitna' date=' jer si prisutan najmanje 48 sati a i ne treba da bude najbuèniji faktor u okolini. Najlepše je, da se èuje negde u pozadini, pa da može èovek još normalno da razgovara.Najgore je, kad stotine ljudi sve vreme gnjave sa nekima nepoznatim komadima.[/quote'] Tako je! Od glasne muzike uvjek boli grlo! Kad moras da se deres ko konj da bi te sagovornik cuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 3, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na poverenju i budite sigurni da cemo ga opravdati.kamp je u centru grada a imaju ikupatila sa toplom vodom a za wc ce biti kao i prosle godine zaduzeni momci da ga odrzavaju cistim.nagrade...normalno bice tu jagnjica,prasica mobilnih telefona uostalom oni koji su bili znaju a besplatno pivo , pa bice i toga mi nepravimo skup zbog novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan TRUDIMO SE.malo nas zeza grupa Van gog nam trazi 7000E. Imate li kakav predlog? NEVERNE BEBE U potpunosti se slazem,oni stvarno znaju da podignu masu i uglavnom izvode muziku koja se slusa po skupovima. Neznam samo kakvi su u novom sastavu,ja sam ih slusala uzivo kad su bili sa starom ekipom. hvala! ali dovodimo ipak Van Goga.Hocemo da bude sve kako klinci kazu u fulu.Normalno zahvaljujemo nasim drugarima iz Arhangela i iz Mitrovice na pomoci koji su nam i sponzori da bez njih nebi bilo sve onako kako smo to mi zamislili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan ;D Nemojte ljudi tolike pare davati za Van Gog ko boga vas molim. Brate moj znas kako mi gledamo na to?Vi dodjete , platite ulaz potrosite novac na pice,znaci mi zaradjujemo lovu pa kada je tako mi hocemo da vam pruzimo najbolje bar trenutno.Drugo necemo da sektasimo i da se odvajamo od grada , pa valjda svi hocemo da nam dodju te lepe devojcice i da vide nase silne momke(bajkere) i da se svi zajedno lepo provedemo.Mislimo da nasi gosti zasluzuju super provod i jos jednom hvala Mitrovici I Arhangelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga brate i plakat kao i pozivnica svim onima koji su na forumu hocu li dobiti kakvu pohvalu za plakat.pa trebalo je lika iskopati... Pa stvarno matori odakle ga iskopa?! Mora da je iz ove pećine koja je u pozadini ,mogao bi da predvodi defile , samo j....u ga ove opanke ne može valjano da šalta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga brate i plakat kao i pozivnica svim onima koji su na forumu hocu li dobiti kakvu pohvalu za plakat.pa trebalo je lika iskopati... Pa stvarno matori odakle ga iskopa?! Mora da je iz ove pećine koja je u pozadini ,mogao bi da predvodi defile , samo j....u ga ove opanke ne može valjano da šalta... ;D Može,može...Kawa je to...mjenjač kao mlijeko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Iskopo si ga kao Bili Panteliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan ma ima da vas docekuje na vratima sa rakijom.A opanci pa to je prava moto patika , zakacis kuku i samo saltas.Neznate vi da je to moto obuca nastala od davnina samo tada nisu znali sta sa njom sem da se drze u wc-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto se tada nije zvao WC nego chuchavac :) Steta sto imam ispit u subotu kad je skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto se tada nije zvao WC nego chuchavac :) Steta sto imam ispit u subotu kad je skup... Ih ispit, a sptembarski, oktobar I, oktobar II ispitni rok ?! A zamisli još gore nesreće (ne daj ti bože) padneš ispit + propustiš moto skup :o, zato bolje dođi na skup - siguran pogodak. P.S. Ajde pa ćemo možda srediti besplatan ulaz kao naknadu za propušten ispit! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite Van gog,Neverne bebe,Negativ, Night shift,Smak,ili 4-5 cover bendova etc. Point blank i ostali... mislim da R.corba i yu grupa dojadise kao D,Jagode (osim Motora sta imaju). Mada za mene licno najbolji bend koji sam cuo je bio prosle godine na Adi huji neznam kako se zovu ali dve zenske jedna peva druga klavijaturu+ dve gitare odvaljuju kako sviraju mislim da su svirali i kod Arhangela u Batocini. Ako ko ima kakvu informaciju o ovom bendu neka mi javne na pm. Probajte i sa ''Zaboravljenima'' koji su svirali u Sapcu, ko je bio na skupu cuo ih je, momci extra sviraju a nisu skupi bezmalo iz zadovoljstva i daju sve od sebe sto bi rekli pun gas!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zasto ne zovete PRO ROCK band iz bgd?odlicni su! moja ekipa dolazi velikom brojnom stanju,tako da ni muzika nije prsudna za dobar provod!pozzz i vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu dolazimo [move]iz Krusevca[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite Van gog,Neverne bebe,Negativ, Night shift,Smak,ili 4-5 cover bendova etc. Point blank i ostali... mislim da R.corba i yu grupa dojadise kao D,Jagode (osim Motora sta imaju). Mada za mene licno najbolji bend koji sam cuo je bio prosle godine na Adi huji neznam kako se zovu ali dve zenske jedna peva druga klavijaturu+ dve gitare odvaljuju kako sviraju mislim da su svirali i kod Arhangela u Batocini. Ako ko ima kakvu informaciju o ovom bendu neka mi javne na pm. Nisu svirali u Batocini ali kad dodjes u Beograd upoznajem te sa njima zovu se plutonija i sviraju jako cesto u Dangubi pride cica koja svira klavijature vozi i bike!!! :o :o :o ;) Samo sto se tada nije zvao WC nego chuchavac :) Kakav cucavac SLJIVA MORE :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan VELIKI POZDRAV za moje ZEMLJAKE!!! Ja sam rodom iz Pozege a zivim u Bgd-u vec 14 god. Dacu sve od sebe da dodjem medj moju bracu ERCOVE ali jedini problem moze da bude posao. Jbga drzavna firma pa znate kako je to. POZZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastko83 0 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tamo zenaaa? Nisam obilazio a trebalo bi da ih ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u subotu ako vidite nekog iz MK ROAD KINGS,SRBIJA,vicite,i trazite Darka,to jes mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...