Ninja66 2891 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A sad nesto konkretno... Kako stoje stvari dolazi dosta nas iz Srem.Mitrovice, pa nas intresuje par stvari. Jel lokacija proslogodisnja ? Da proverite neke pristojne a povoljne smestaje po Uzicu i okolini i da ovde napisete koje su cene . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija jeste prošlogodišnja, a evo brojeva telefona hotela u Užicu, sva tri su udaljena nekih 200-300m od kanpa: Hotel "Zlatibor" 031 516-188 Hotel "Palas" 031 512-752 Hotel "Turist" 031 553-253 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala BOBANE, nisam primetio da je Užice već započeta tema, uklonio sam novu temu. Možda se i vidimo sutra u Užicu, siguran sam da će biti dobro, komšije su mi poznate kao dobri domaćini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Keki i Zmaj polaze iz Nisa u subotu u pola devet sabajle. Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Keki i Zmaj polaze iz Nisa u subotu u pola devet sabajle. Vidimo se ! Kojim putem idete mi u 10 krecemo iz Krusevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Idem na more i dolazim kolima Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I nas 15-tak dolazi iz LA(Lazarevac) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Nis-Prokuplje-Blace-Brus-Josanicka banja-Baljevac-Usce-Ivanjica-Arilje-Pozega-Uzice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nis-Prokuplje-Blace-Brus-Josanicka banja-Baljevac-Usce-Ivanjica-Arilje-Pozega-Uzice odlicna ruta , da se ja pitam i mi isli tuda(od Brusa)...ali ovako cemo ipak manje zanimljivom Krusevac-Kraljevo-Cacak-Uzice :-\ vidimo se u Uzicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I nas 15-tak dolazi iz LA(Lazarevac) ;D Tacnije nas 25 je krenulo iz LA i mogu vam reci da mi se svideo skup. Sad sam stigao, malo je kisilo uz put ali nije moglo da pokvari atmosferu sa skupa. Ulaz 400dindzi majca na poklon i sve standarno isto. Morao sam ranije da se vratim zbog posla tako verujem da je sad tamo ludnica. ;D ;D PRELEP AMBIJENT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 30, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan MOMCI IZ IL PARADISO IZ ISTOCNOG SARAJEVA SU U PETAK KOD ERA U UZICU!!!!JAKE SNAGE NASTUPAJU NA VASEM SKUPU!!!POZDRAV BRACO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jun 30, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan I nas 15-tak dolazi iz LA(Lazarevac) ;D Tacnije nas 25 je krenulo iz LA i mogu vam reci da mi se svideo skup. Sad sam stigao, malo je kisilo uz put ali nije moglo da pokvari atmosferu sa skupa. Ulaz 400dindzi majca na poklon i sve standarno isto. Morao sam ranije da se vratim zbog posla tako verujem da je sad tamo ludnica. ;D ;D PRELEP AMBIJENT Pošto mi je Neđa (Kamikaza) ispričao kako je bilo , krivo mi je što sam bio sprečen da dođem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce u Uzicu do nekih 19.00 h.Super docek i prijem od strane velikih ERA. Ovom prilikom saljem puno pozdrava za ekipu iz Bijeljine.Kao i uvek najjaca ekipa za zezanje. LIZGUZ braco (BREEEEEEEEEEEEEEEEEENA). Steta sto je kisa pokvarila desavanja vazana za streetfight (Stronseru neznam,kako si preziveo brate), ali ima dana i skupova vise nego kobasica. Pozdrav za Sasu iz Umaga i ekipu na celu za gladnim Yomanom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo iz Uzzica. Spavali na Zlatiboru,klopali gde smo stigli,preshli nekih 700 km( sasaumag novih 2000 otprilike ). Detaljnije kada se malo naspavam, a i chekamo sashin photo session(vlasnik jedinog fotoaparata,moj imao defekt ;D). Veeeliki pozdrav za Ere. Dochekali su nas k'o bogove. Skup odlichan,svirka Van Gogh 110%, nova kategorija-ponocni pasulj!!! Naravno,uvek raspolozzeni Bjeljinci sa nashim Obelixom na chelu. Meni kisha nije pokvarila utisak! ps.Pozdrav i za vesele panchevce. Dirty,sad znam zashto si samom sebi odabrao taj nick! Odgovara ti! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jul 1, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skup odlican!mnogoooo0 dobro zezanje!pozdrav ERAMA!!!! van gog fenomenalan! devojcice jos bolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 1, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bio na skupu i proveo se fenomenalno ,organizacija,mesto,ljudi cista desetka,upoznao jako puno ljudi,odnosno ceo klub iz slovenije road kings,sa kojema je bio i nas tomo b,pravi ljudi i pravi bajkeri,veliki pozdrav za ove divne ljude,na kratko se upoznao sa sasom iz umaga,dirrty i obelixom,krivo mi je samo sto ne popismo pice,jer ih kasnije uopste nisam video(osim Obelixa,njega je malo teze ne videti) ;D ;D ;D veliki pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo iz Uzzica. Spavali na Zlatiboru,klopali gde smo stigli,preshli nekih 700 km( sasaumag novih 2000 otprilike ). Detaljnije kada se malo naspavam, a i chekamo sashin photo session(vlasnik jedinog fotoaparata,moj imao defekt ;D). Veeeliki pozdrav za Ere. Dochekali su nas k'o bogove. Skup odlichan,svirka Van Gogh 110%, nova kategorija-ponocni pasulj!!! Naravno,uvek raspolozzeni Bjeljinci sa nashim Obelixom na chelu. Meni kisha nije pokvarila utisak! ps.Pozdrav i za vesele panchevce. Dirty,sad znam zashto si samom sebi odabrao taj nick! Odgovara ti! ;D Sram te bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 1, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale Erama, puno motora,dobra organizacija, muzika, puno nagrada i na kraju odlično mesto za kamp. out-kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo,upravo sam usao u kucu,pa da se javim da me Varadero opet sretno vratio kuci. sto se tice skupa,odlicno mjesto,docek,svirka,klopa....znaci druge godine opet tamo. kako kaze Yo,upisanih novih 2100 kilometara u radni staz.hvala ekipi sa foruma koji su me docekali i vozili se samnom kao i onima koje sam tek upoznao a slike ce biti sutra navecer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo,upravo sam usao u kucu,pa da se javim da me Varadero opet sretno vratio kuci. sto se tice skupa,odlicno mjesto,docek,svirka,klopa....znaci druge godine opet tamo. kako kaze Yo,upisanih novih 2100 kilometara u radni staz.hvala ekipi sa foruma koji su me docekali i vozili se samnom kao i onima koje sam tek upoznao a slike ce biti sutra navecer E dobro si stigao, fala Bogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 1, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh,kako srediti utiske....a bilo je baš dobro,od ulaza po do povratka kući ( pogotovu u Rogačici gdje je KНEЗ ekipa pojela godišju produkciju koljenica,YO falio si nam,ali da si bio tu falilo bi koljenica ...) . diRRty,Urke,rano sta nam pobjegli,drugi put neće pomoći nikakvo opravdanje,osim ako ga ne napiše neka zgodna profesorka. YO,Mina,Saša,Bojane i ostali...štete što ste morali ranije na spavanje ( a našli ste konak 30 km od kampa,jesta da je Zlatibor,ali je daleeeko ),jutarnje zezanje će se dugo prepričavati,mislim na jutro pried svitanje. Kod koga mi je fotka sa Sekom Aleksić ( braćo bajkeri ne zamjeritie što sam ovekovječen sa narodnjačkom zvijezdom)? Seka i njen Zoki su se pojavili u bojama MK SREM na prelijepom Vulkanu i baš su se dobro i spontano uklopili u bajkerski svijet. diRRty za kaznu te na idućem skupu penjemo na binu da te striptizeta razmontira. Pozdrav za braću АРХАНГЕЛ ...Tomu B i ekipu iz Slovenije..... Jovana,Kiško,Ere 031....čestitke za dobru organizacuju i divno druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare,ja znam samo da je moja slika slika sa Sekom kod mene,a za tvoju neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 1, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare,ja znam samo da je moja slika slika sa Sekom kod mene,a za tvoju neznam Ja se bojim onih drugih sličica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 2, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo su Ere napravile sjajan skup. Bilo je ekstra, i mogu vam reci da mislim da je vecina posjetilaca bila iz okolnih drzava: Bosna, Slovenija, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora, Austrija,.... Jedino je malo kisa u subotu pokvarila street fight popodne ali je zato sve ostalo bilo sjajno. Stvarno su se potrudili domacini oko svega. Bas svega. Od vrlo ljubaznog doceka (a to najvise znaci), preko toga sto su i sami iduci ko zna sve gdje zaduzili da im dodju ljudi sa svih strana. Bila je prilika da sretnem mnogo ljudi (citaj bajkera) koje odavno nisam vidio. Takodje, bilo je i prilicno ljudi sa foruma. Necu nabrajati sve, samo one sa kojima sam imao cast licno da se upoznam: TomoB, DiRRty, YO-Man, Ernesto, Bojan, ali zato cu vas pozdraviti sve, kao i ostale bajkere s kojim sam bio a jos nisu nasi clanovi. Polako, doci ce i to na red... Drago mi je Sale da si bezbjedno stigao u Umag, volim brate kad se ljudi jave po stizanju kuci nakon skupova. Klopa je bila vrhunska, na vrijeme i u neogranicenim kolicinama. Ne izbrojah koliko su prasica napekli za nagrade najbrojnijoj ekipi/ma i sl ali i ja omastih brk u subotu sa LIONSima iz Valjeva, koji su bili proglaseni najbrojnijom ekipom. Zamislite ovo, u nedelju ujutro, naravno posle besplatne espresso kafice i odgovaranja da umjesto ukusnog peciva cekamo jos i neke pljeske, jedan njihov clan (izvinjavam se sto sam zaboravio ime) ide po kampu sa kartonskom kutijom od gosta do gosta i dijeli RASHLADJENE cokanjcice brendija!! Svaka cast. Svirao je Van Gogh, bio je striptiz, mnogo curica iz grada, dobre zabave itd. Ne mogu a da ne ponovim ono sto mi je utisak jos od prosle godine: ERE hvala vam na sjajnom zezanju, najbolji ste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jul 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,ali mi se cini manje motora nego prosle godine! P.S. Samo da sad ne pocnu oni kojima smetaju pucaci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...