drivesistem 12 Napisano Februar 12, 2011 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu koznu jaknu marke SANMARU kupljenu u nemackoj napamet i naravno neodgovarajuci broj (preveliku) Jakna je odlicnog kvaliteta debela izuzetno cvrsta ima integrisane protektore od kevlara (svih pet laktovi,ramena ledja),izradjena je po TEMPERFOAM tehnologiji da moze da dise da se ne znojite u njoj a da ne propusta vetar vlagu i hladnocu.ima cibzar za spajanje sa pantalonama i ojacani donji bubrezni deo.Jakna je izuzetno atraktivnog kroja (kratki kroj) cvrsta masivna stvarno kvalitetna.inace je koza mat crna znaci nije sjajna jer na nekim slikama tako izgleda zbog blica tako da je uzivo stvarno mnogo bolja. velicina je 48 duzina jakne je 61cm+kragna sirina ramena do savova 48cm duzina rukava mereno od gornjih savova ramena 63 Jakna je potpuno nova mirise koze u dzepovima ima one kesice sa soli i jos je i etiketa na njoj a i cena.jakna je placena 290evra u nemackoj cena jakne je recimo trecina cene neka bude 100e Ako je neko zainteresovan neka se javi na PP Da nebude okrugla cena moze za 80e!!! Promenio Februar 12, 2011 član drivesistem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena je 50e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos danas je u ponudi po ceni od 50e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto mnogi pitaju za velicinu jakne kupljena je za mog brata koji je visok 161-162 i velika mu je dugacki su mu tukavi i siroka je u ramenima,ja sam visok 183 meni je tesna znaci po meni je za nekoga ko je visine 170 do 180 i da nije suvise tezak za tu tezinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda u pitanju ZENSKI model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali je zenski ,reci mi kakva je razlika pa da pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1103 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1097 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi jakna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze da se obrise prodata je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...