LukaJovanovic 221 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan trazim danima gde ima se uzmu bez uspeha,uzi bih i polovne samo da su crveni ili crni ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Moto Box N Sad 021/6791013.Probaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan dada moto box sad sam se setio hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam crne sa svim montazama komplet novo cena 25e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imam crne sa svim montazama komplet novo cena 25e Okaci neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da ajd ajd slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jer odgovara ovako nesto.Pitanja na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Februar 14, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan jel to moze na bilo koji motor ? a pod tim mislim da li moze da se montira ukoliko su tegici volana 5cm i da ide na njih ( da se ne skidaju ) ? ps. ovo je plastika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je od plastike a ima i isti pojacan aluminijumskom sinom.Ima svoje nosace i nemoze na svaki motor.Ide na ravne enduro volane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...