alexanto 5119 Napisano April 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa i kolega PedjaR su bili počastvovani učešćem na Uskršnjoj akciji Zrenjaninskih motociklista! Po mojoj skromnoj proceni preko 200 motora - impozantna kolona bez ijednog incidenta (bar da ja znam) Zrenjaninci pravi domaćini! Još jednom sve pohvale organizatorima i čast nam je da smo doprineli akciji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo u cemu je caka? Prosle godine toliko BJB-ovaca, a ove godine ni jedan. Ne znam samo sto, a ove godine pasulj bio jos bolji. Da ne bi bilo zabune a ni izmisljenih pricica evo objasnjenje sto smo ove godine nazalost propustili moto - zeku,sto se tice nas motor nam je vec nedeljama u delovima, jer se farba!!Nadam se da ce uskoro biti gotov!! Sta reci kad sutra u Sremcici kao ucesnici organizacije idemo skuterom,nas dvoje Eto to je objasnjenje sto se tice nas dvoje, zao mi je sto smo propustili moto-zeku i naravno fenomenalnu klopu!! Ali bice jos desavanja gde cemo se videti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Sve je prošlo kako treba, nadam se da su svi otišli kući zadovoljni,javno pohvaljujem Dragana 66 i njegovog drugara sa devojkom koji su bili iz BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan A, da i naše vredne Lale, Alexanta i njegovog drugara, slike su ti odlične! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Docekasmo i provedosmo veoma lep dan, lepo druzenje a najlepse u svemu i najvaznije da je Uskrsnji moto zeka pruzio ono sto je bila i osnovna namera u svoj ovoj akciji, a to je malo radosti deci Alternative. Hvala svima na podrsci i hvala svima koji su ovu nasu akciju uvelicali svojim prisustvom. Svi ste bili divni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Nataša, znam da bi ste Daki i ti došli da ste mogli, žao mi je što se nismo videli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nataša, znam da bi ste Daki i ti došli da ste mogli, žao mi je što se nismo videli! Uvek!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk: Hvala, Hvala..... evo i par slika od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo u cemu je caka? Prosle godine toliko BJB-ovaca, a ove godine ni jedan. Ne znam samo sto, a ove godine pasulj bio jos bolji. Da ne bi bilo zabune a ni izmisljenih pricica evo objasnjenje sto smo ove godine nazalost propustili moto - zeku,sto se tice nas motor nam je vec nedeljama u delovima, jer se farba!!Nadam se da ce uskoro biti gotov!! Sta reci kad sutra u Sremcici kao ucesnici organizacije idemo skuterom,nas dvoje Eto to je objasnjenje sto se tice nas dvoje, zao mi je sto smo propustili moto-zeku i naravno fenomenalnu klopu!! Ali bice jos desavanja gde cemo se videti Za vas svaka cast. rekao mi je Misa da ste se javili pre neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 25, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan A, da i naše vredne Lale, Alexanta i njegovog drugara, slike su ti odlične! drago mi je da sam vas upoznao, odlicni ste domacini posle akcije srce mi je bas bilo ispunjeno evo i moje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan MK MUŽLJA učestvovala sa dvadesetak motora. Miša i ekipa sasvim dobro organizovali događanje i nebo ih je nagradilo lepim vremenom. Mi smo samo događanje iskoristili da čestitamo zrenjaninskom Biskupu Uskrs i odradimo foto-sešku u centru grada pa prilažem fotke o tome, dok su ljudi pre mene postavili sasvim dovoljno fotki sa samog događanja: Sa zrenjaninskim Biskupom. Ispred gradske kuće. Na gradskom platou. Bilo nam je zadovoljstvo da učestvujemo u akciji i odazvaćemo se svakoj sledećoj... MK MUŽLJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 26, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ljudi! Svaka cast! Drago mi je sto vidim da je akcija postala cvrsta i odrziva tradicija u Zrenjaninu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Evo zapisa kako smo mi doživeli akciju: LINK ka tekstu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...