sale_fzr 2 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju neku ponudu ali je decko ok, od njega sam uzeo trakice, kapice ventila i sada sportske rucice, jeftiniji je bio od konkurencije, kad mi stignu rucice javljam kako sam prosao. Za sad svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 9, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju neku ponudu ali je decko ok, od njega sam uzeo trakice, kapice ventila i sada sportske rucice, jeftiniji je bio od konkurencije, kad mi stignu rucice javljam kako sam prosao. Za sad svaka preporuka Koliko sam ja ukapirao ovo nije prodavnica. Bar se to u mom kraju ne zove tako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nesto na fazonu educana, ili neki web shop, ponuda je moja, ako to moze tako da se nazove, u ponudi su neke sitnice cijom nekom minimalnom zaradom malo pomognem roditelje u cilju lakseg placanja studija i naravno odrzavanja motora. Nadam se da ovaj moj post ne predstavlja problem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...