Jump to content

Moto Zajednica

Gilera Stalker

Recommended Posts

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Gilera Runner 180

Drago mi je da si kupio ono sto si trazio i ono sto ti se svidja,neka te sluzi dobro(a sigurno hoce) a max.brzina je nesto manje bitno,tj.nije najbitnije od svega da bi se sad na dve strane raspravljalo o njoj.Golf II laze 15-20% pa je bestseler kod nas a i sire.Bitno je da je Stalker kvalitetan a ako ti bude spor spremis malo kinte i podignes koliko zelis.

Hvala puno. Znam naravno da ni jedan cajger nije isti secam se proslo leto tada sam imao sym jet i pored mene ide ujak sa vw jetom :D meni na cajgeru 65 on kaze da je isao 80 sad ne znam ali to je to u sustini i panduri kada zaustavljaju imaju toleranciju mislim max 10 do 15 posto. A ovo za stalkera imam osecaj da ne laze jer ima obrtaje za tu brzinu, mozda se varam ali osecaj mi govori da idem 70. Jos nesto je zanimljivo kada krecem dam mu gas do kraja on saceka sekundu krene polako i kada uleti u obrtaje vristi do 40-50 i onda se smiri pa na 75 pocinje opet da ulazi u obrtaje. Osecaj je neverovatan. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lovely jubbly, 896 postova
  • Motocikl: CB 1300

Burazeru potrudicu se do veceras da ubacim slike, ako kojim slucajem ne stignem, sutra sto posto. Evo parkoran je u podrumu pod kljucem i katancem samo ceka lepo vreme :D Nego se plasim kradje bas mnogo. Mogu li da stavim nesto na njega pa da budem siguran da ga nece ukrasti????? Cuo sam da je disc lock dobra stvar ali mi juce kaze komsija da je to bacio u pm jer pola sata nije mogao da odkljuca :D

ne postoji 100% delotvorno resenje protiv kradje. najcesce se preporucuje kombinacija vise stvari nebi li potencijalni lopov u strartu odustao: sajla, disc lock, alarm i cerada.

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Evo parkoran je u podrumu pod kljucem i katancem samo ceka lepo vreme :D Nego se plasim kradje bas mnogo. Mogu li da stavim nesto na njega pa da budem siguran da ga nece ukrasti????? Cuo sam da je disc lock dobra stvar ali mi juce kaze komsija da je to bacio u pm jer pola sata nije mogao da odkljuca :D

Kao što reče herman, protiv krađe najbolje funcioniše kombinacija - zadnji točak (ili ram) veži ozbiljnim lancem za anker u betonu, na prednji stavi disc lock sa alarmom (ali neki kvalitetniji, ne kao tvoj komšija :zvizduk: ), baci preko motora neku ružnu ciradu. Ako ga uz sve to još parkiraš ispred nekog objekta koji je ostvetljen i pod kamerom non-stop (pumpa, banka...), prilično si siguran. Naravno - i dalje može da se ukrade, ali niko neće da rizikuje da sa svim ovime petlja 15 minuta i da neko naiđe i vidi ga...

• U prolazu, 81 postova

Evo parkoran je u podrumu pod kljucem i katancem samo ceka lepo vreme :D Nego se plasim kradje bas mnogo. Mogu li da stavim nesto na njega pa da budem siguran da ga nece ukrasti????? Cuo sam da je disc lock dobra stvar ali mi juce kaze komsija da je to bacio u pm jer pola sata nije mogao da odkljuca :D

Kao što reče herman, protiv krađe najbolje funcioniše kombinacija - zadnji točak (ili ram) veži ozbiljnim lancem za anker u betonu, na prednji stavi disc lock sa alarmom (ali neki kvalitetniji, ne kao tvoj komšija :zvizduk: ), baci preko motora neku ružnu ciradu. Ako ga uz sve to još parkiraš ispred nekog objekta koji je ostvetljen i pod kamerom non-stop (pumpa, banka...), prilično si siguran. Naravno - i dalje može da se ukrade, ali niko neće da rizikuje da sa svim ovime petlja 15 minuta i da neko naiđe i vidi ga...

Ma on je sada u podrumu moje zgrade, tamo niko ne silazi godinama, zakljucao sam volan i vrata su pod katancem, ali plasi me to sto ce se procuti da mi tu stoji skuter pa ce se neko zainatiti i dignuce ga. Evo mom komsiji su uzeli neispravan skuter letos (odgurali ga) preko noci dok je on spavao a skuter mu bio ispod prozora bukvalno metar od njegove glave. Toga se plasim.

Sutra stizu slike pozdrav svima :)

Ma on je sada u podrumu moje zgrade, tamo niko ne silazi godinama, zakljucao sam volan i vrata su pod katancem, ali plasi me to sto ce se procuti da mi tu stoji skuter pa ce se neko zainatiti i dignuce ga. Evo mom komsiji su uzeli neispravan skuter letos (odgurali ga) preko noci dok je on spavao a skuter mu bio ispod prozora bukvalno metar od njegove glave. Toga se plasim.

Sutra stizu slike pozdrav svima :)

mozda je ovo dobro resenje :nanana:

post-5069-0-54417200-1299135387_thumb.jpg

na stranu zezanje na zalost ne postoji sigurno resenje. ja sam svoj bajk drzao u javnoj garazi koja je imala strazara. pored toga sam naravno koristio i ostale mere zastite koje sam pomenuo. zivimo u takvim vremenima gde covek ne moze da najispravnije oceni gde je granica izmedju racionalne brige i paranoje :stabre:

svako od nas valjda nadje neku svoju pravu meru i bude barem delimicno spokojan.

nemoj mnogo da brigas :zdravo:

• Podržavam 1

• U prolazu, 81 postova

Ma sto kazu "bole me brige" . U subotu najavili 8 stepeni mora da padne neka voznjica sa Gilerom stalker :D ovaj moj se bas lako dize na zadnji :D jaoooojs samo da dodje lepo vreme :D:)

• U prolazu, 81 postova

Evo je Gilerica izvinite sto sam malo zakasnio sa slikama, nisam hteo da stavljam kada je bila izbledela i izgrebana :D Ovako sada je tip top bila je sive boje sa nekoliko ogrebotina koje su me izludjivale pa je zato sada crne mat boje manje se prlja a i ako zakacim negde manje ce se poznavati :D to je po meni najbolja boja :) i milsim da mu ok stoji.Ovih dana je vozikam kao lud :D Pozdrav svima.

post-13620-0-08590500-1300546317_thumb.jpg

post-13620-0-40436700-1300546341_thumb.jpg

post-13620-0-58367500-1300546375_thumb.jpg

post-13620-0-22494300-1300546403_thumb.jpg

post-13620-0-85458900-1300546442_thumb.jpg

• Podržavam 1

• U prolazu, 81 postova

Ljudi planiram da se upustim u tjuniranje moje masine zna li neko od vas gde mogu povoljno da nadjem delove za tjuning tipa rezonu opruge rolne kais i tako te stvari. hvala pozz...

Evo je Gilerica izvinite sto sam malo zakasnio sa slikama, nisam hteo da stavljam kada je bila izbledela i izgrebana :D Ovako sada je tip top bila je sive boje sa nekoliko ogrebotina koje su me izludjivale pa je zato sada crne mat boje manje se prlja a i ako zakacim negde manje ce se poznavati :D to je po meni najbolja boja :) i milsim da mu ok stoji.Ovih dana je vozikam kao lud :D Pozdrav svima.

lep ti je moped :takoje:

za delove na zalost ne znam ali javice se vec neko

• U prolazu, 81 postova

lep ti je moped :takoje:

za delove na zalost ne znam ali javice se vec neko

Hvala, trudio sam se. evo vec sam krenuo u mali tuning menjam mu rolnice ovih dana stavicu 3 od 4.5 i 3 od 5.5 g... pa cu videti koji je sledeci korak... :D Pozzz svima...

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker

Ja sam mojoj deci kupio Stalkera pre 3 sezone, novog. Nakon razrade i skidanja blokada ide kao nevreme. Ja imam 110+kg i 190cm i obožavam da ga vozim. Ja od malih skutera, a dosta sam ih vozio, stabilniji nisam vozio... i po suvom i po kiši... Lagan je i mali a u trenutcima kada je aprilija na servisu ili nešto slično slatko se vozam. :moto3: Moj sin je u kraju "odrao" apriliju sr iako je bije glas da je izrazito brza. Kočnice bi mogle da budu bolje, a i teško se sipa gorivo jer je uzano grlo rezervoara pa nemaš pojma gde si. Jedino što sam dodatno odradio je da sam kod majstora produžio šipku nosača retrovizora da bi mogao da gledam iza sebe.

Uzgred budi rečeno, mislim da ga nikada nećemo prodati jer je vazdušara koja uvek i u svakim okolnostima pali i ide.

Znači: Za Gileru Stalker jedno pozitivno brojanje!!! :takoje: (NEVEN, ko se toga seća)

• Podržavam 2

• U prolazu, 81 postova

Ja sam mojoj deci kupio Stalkera pre 3 sezone, novog. Nakon razrade i skidanja blokada ide kao nevreme. Ja imam 110+kg i 190cm i obožavam da ga vozim. Ja od malih skutera, a dosta sam ih vozio, stabilniji nisam vozio... i po suvom i po kiši... Lagan je i mali a u trenutcima kada je aprilija na servisu ili nešto slično slatko se vozam. :moto3: Moj sin je u kraju "odrao" apriliju sr iako je bije glas da je izrazito brza. Kočnice bi mogle da budu bolje, a i teško se sipa gorivo jer je uzano grlo rezervoara pa nemaš pojma gde si. Jedino što sam dodatno odradio je da sam kod majstora produžio šipku nosača retrovizora da bi mogao da gledam iza sebe.

Uzgred budi rečeno, mislim da ga nikada nećemo prodati jer je vazdušara koja uvek i u svakim okolnostima pali i ide.

Znači: Za Gileru Stalker jedno pozitivno brojanje!!! :takoje: (NEVEN, ko se toga seća)

Alal vera! Moja bije vec 35 i po hiljada km koliko je vasa presla? i ako nije problem moze li neka slika? U potpunosti se slazem sa tobom. Sto se tice dranja moja sada ide 95 po ravnom ali pravih 95 tako da tu sr-ku ne bih video ni u retrovizoru :D Sto se tice stabilnosti ja se tu ne mogu nesto preterano hvaliti jer imam gume za off sa kramponima i desava mi se da mi zadnji kraj zadriftuje na nekim mestima. Kada budem uzeo gume za asfalt videcu sta je i kako... :) pozzzz...

• U prolazu, 81 postova

Pomagajte ljudi mislim da ce da mi umre skuter. Da krenem od pocetka, dok je isla lepo i dok je cupala kako uzbrdo tako nizbrdo desavalo se da se ne stalno ali recimo 3 puta na dan iz prenosa zacuje skripanje na odredjenim obrtajima kao proklizavanje kaisa ali znam kako zvuci kais ovo je nesto drugo bilo u pitanju. dakle na nekim visokim obrtajima se zacuje vrisak i nestane kaa idem uz brdo, to se nikada nije na startu desavalo. Evo od pre 3 dana mi se to uopste ne cuje ali imam mnogo veci problem motor ima neku rupu u gasu potopim mu pun gas i krece i krece i krece i nikako da krene treba mu nekih 10 metara da sastavi i kada sastavi onda ide do 40 kao blesav i posle gnjavi i gnjavi on nizbrdo ide kao i pre puni 80 ali kadea se penjem uz neko brdasce ili blago uzvisenje jednostavno se ugusi koliki god gas da dam on samo menja zvuk a ne brzinu sto se ranije nije desavalo. Juce sam stelovao karburator misleci da je do toga ali nije nikako nisam mogao da ustelujem kais i rolnice su odlicni, e sad zadnji variator nisam nikada otvarao moguce je da se tu nesto desava. Motor pali bez verglanja znaci samo udarim po tasteru i pali. kada kurblam na pola kurble upali sve je ok ali nemam pojma sta da radim. Bio sam kod nekog majstora on mi kaze da je to zaribala masina kao nema kompresiju a pali na dodir nemoguce je da je masina Pomagajte dajte savete krece sezona a ja cu izgleda rosule da vozikam Hvala vam svima unapred... Pozzzz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja