svetac 527 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze,hitno mi trebaju gume za moto prikolicu! dimenzije 4.0-10 generalno mi marka apsolutno nije bitna! trebaju mi dve ,ako neko zna gde i po koje pare! HITNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan niko nema ni ideju gde te gume naci? mislim da su te gume isle na brako prikolice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da izguglas vulkanizer lesanovic, imaju svakakvih profila a pre je moglo da se narucuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da izguglas vulkanizer lesanovic, imaju svakakvih profila a pre je moglo da se narucuje. nasao zvao,nikada nisu imali takve! ali sam sazno da za skutere "ne postoje zimske gume" !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...