Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 7, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nova, ne koriscena vodonepropusna jakna SPYKE TRAVEL JKT. Kupljena u Italiji u radnji po ceni od 65.70 e. Nisu skinute ni etikete. Velicina je XL. Nema protektore, 4 spoljna vodonepropusna dzepa, jedan na ledjima za protektor, traka za pantalone i reflektujuce trake i znak na ledjima. Cena 60e (onih 5.70 je popust) http://www.spyke.it/en/parsepage.php?tpl=tpl_prodotti_detail&sqlpam1=2763 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 7, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni komentara?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 7, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A kad krene kisa onda ce te zaliti sto niste uzeli ovakvu jaknu!! BTW. prodajem je samo da bi uzeo sebi jednu letnju jaknu inace vas ne bi zamarao.. Ajde, barem offujte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 8, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nit se zbori nit zubori! NOVO... NIKAD OBUCENA... evo, nek neko ponudi koliko bi platio (moje troskove da bi je kupio i doneo ne mora da racuna ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 10, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bice i korekcija cene! Ajte ljudi, radi se o kvalitetnoj jakni, renomiranog proizvodjaca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 13, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pasce kisa... a onda cu da trazim 100e za jaknu!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 14, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih eto samo da podsetim... ako nisam rekao... jakna je NOVA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 14, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 55e + pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dobra je ,uzo bi je ja al trebaju mi cizme i kaciga flip up tako da jakna moze da priceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 28, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih jakni nema u louisu... cisto da podsetim, ipak je to SPYKE... neunistivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog čoveka je ta jakna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 1, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan XL coveka recimo od 185-200, 85-100kg mada, moram da naglasim da, je predvidjena da se nosi preko neke klasicne motorske jakne u tom slucaju bi bajkeri od 2m ipak malo pokisli oko ruku i vrata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 195 95kg.valjda mi odgovara ta velicina.nzn samo kako je u toj jakni kada je leto i da li se uopste moze tad nositi.hteo bi da je uzmem ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 5, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slicnu jaknu, Tucano Urbano, ali je vise skuterska i u njoj sam uglavnom preko leta, slican materijal ali sa pamucnim dodatcima oko kragne i krajeva rukava... naravno, skidam je cim ugasim motor Naglasavam opet, nema protektore niti dodatna ojacanja. Sto se tice velicine, recimo da si idealnih proporcija za XL velicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan uzeo bih jaknu,jos ako moze i mala korekcija cene bilo bi super-tanak sam da nema dalje moj mail-- jetii@ptt.rs pa da se dogovorimo i razmenimo adresa za postu.vel.pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti poslao pp ali ne odgovaras?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan pa nesnalazim se dobro jos uvek pa i nzn gde da to procitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ako je meni napisano ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 7, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jeti, u par minuta ste razlike u porukama... Charuga je poslao meni PP (privatnu poruku) u isto vreme kad si i ti postavio post ovde... Nalazim s Charugom da proba jaknu, ako ne ode ti si sledeci... dobices popust kao i on, 50E... Javljam kako je proslo.. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 7, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jeti, Charugi odlicno stoji jakna... na tvoju zalost, a na moju srecu... moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...