Svaler 1990 Napisano April 24, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan after market radi svoje...Sent from my SM-G930F using TapatalkИскрено, све ми се јако свиђа осим кљуна. Зна се где кљун иде, на бемвеја и на оног строма што га копира.Црна са црвеним детаљима је врх, само ми се чини да је више црвених детаља концентрисано назад, још нешто ситно додати напред да извуче баланс и топ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Искрено, све ми се јако свиђа осим кљуна. Зна се где кљун иде, на бемвеја и на оног строма што га копира.Црна са црвеним детаљима је врх, само ми се чини да је више црвених детаља концентрисано назад, још нешто ситно додати напред да извуче баланс и топ! slazem se,ali mi je kljun vise "prilepio"motor za tlo,posto svi mi imamo problem sa woblingom,napred neka nalepnica i to je to Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Konačno ugradio dve brizgaljke za Scottoiler podmazivač lanca, kupljen davno od [mention=34572]hlebnicki[/mention]. Radi odlično i sada podmazuje sa obe strane, prvo lančanik, a onda centrifugalnom silom i lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da cujem vase komentare: image hosting more than 5mb 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10692 Napisano April 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne nee..nikako Tuborg, samo Zajecarsko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista gluplje video skoro 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, hard_rock je napisao: Nisam nista gluplje video skoro Ocekivao sam ..... ali nije frka da se popije to tuborg, jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dok vozis ili kad stanes da odmoris? Mada ne znam koliko dobro ladi vazdusno hladjenje, jos ako je blizu masine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan hahaha ma ja skoro i da NE pijem, ... retko a pivo jos redje ...... ovo samo onako za foto sesiju sam kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15361 Napisano April 27, 2018 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @vortex4borg si dobio inspiraciju od one Vespe sa haubicom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 28, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bdada je napisao: @vortex4borg si dobio inspiraciju od one Vespe sa haubicom? Cak sam mislio da sa obe strane stavim a znas da ovde se lako nadje neka granata i eto mene u osvajanje LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put zajedno druze da osvojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Konacno povezao maglenke. Lepo sija, provericemo i uvece. 076B29EF-DAC8-4DB2-B7BE-C97CC9C35C8E.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 10, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо му чучи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki veliki "zahvat" ali, 'ajde, torbica sa nosačem za mobilni tj. navigaciju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 10, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, DraganNS je napisao: Nije neki veliki "zahvat" ali, 'ajde, torbica sa nosačem za mobilni tj. navigaciju: Meni stigla jutros iz Kine... Nadam se samo da ce mi odgovarati i da ce izdrzati sad nekih 15 dana i 4500km a da ne izgubim telefon (navigaciju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ova je 100 % made in PRC, ne sumnjam s obzirom na povoljnu nabavnu cenu na KP. Ne brini, stoji čvrsto ali je moraš dobro navući da legne na svoje mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 10, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio sam u rezervi taj na KP ako mi ova iz Kine ne stigne do puta, jer je verovao ili ne, na KP cena duplo veca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali ovde je 1200 din u Rumi tako da je ta razlika zanemarljiva - šta više, ima tri dimenzije pa sam prvi put dobio pogrešnu, seo na motor, i provozao se do Rume i nazad, preko Iriškog Venca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas vec skoro, stavljen Robertov auspuh , promenjeno ulje, filteri, stvaljen Osram Night Breaker, frame sliders , kupljeni stenderi za zadnji i prednji tocak.... Motor spreman za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio žmigavce na Hondi. Prethodni mi nekako bili preveliki i ličili mi puno na žmigavce koji idu na Sprint Prince. Uzeo sam manje, metalne, niklovane žmigavce koji su čučnuli extra (barem po meni)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Super izgledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni kod tog tipa motora žmigavci moraju biti prisutni. I na mom gsx1.4 je neko pre mene stavio neke sitne providne pa sam bio pazario one originalne nandzaraste i velike. Ne stigkh ih zameniti ali sa nisam prodao motor zamenio bih ih sigurno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Zamenio žmigavce na Hondi. Prethodni mi nekako bili preveliki i ličili mi puno na žmigavce koji idu na Sprint Prince. Uzeo sam manje, metalne, niklovane žmigavce koji su čučnuli extra (barem po meni)... Vala jesu lepo čučnuli, skoro se ne vide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Čeh je napisao: Vala jesu lepo čučnuli, skoro se ne vide Oni prethodni su bili baš glomazni. Ovi se mnogo lepše uklapaju u celinu sa motorom. Još su metalni i niklovani. A lepo i svetle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...