Немања 2461 Napisano pre 1 sat Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Ovo skuplje od prstenja И да се разведем и да се опет оженим и остао би неки кусур Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2461 Napisano pre 1 sat Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Sto dva komada, dva motora ili idu dva? Gledao sam meni, nekih 1100e. Kad mi drugar Rus uzimao delove, poruci i sebi kvacilo za evo 10, moje kvacilo 205mm njegovo 400mm Kaze mu zena, znam da ovo nije za Ranka Два федера иду код мене тј на гс-у 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9354 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2369 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se radi po malo.Skinut poklopac ventila,pregledani ventili....trebaju nove pločice....sad ide najgore....čekanje da stignu pločice. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21764 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To cu ja na prolece kod kolega u Zrenjaninu. Plus viljuske. Taman da se i upoznamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6350 Napisano pre 1 sat Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Немања je napisao: Два федера иду код мене тј на гс-у Kad sam otkucao setih se da je mozda za Gej-esa Napre i pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2461 Napisano pre 59 minuta Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, RankoBg87 je napisao: Kad sam otkucao setih se da je mozda za Gej-esa Napre i pozadi? Дабоме. Има их два комада 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...