Krmco 2651 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas izmjena kočionih pločica i kočionog ulja također na 20 000 km.Poslano sa mobJer to od kompresora za frižiderPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan И користиш за вакум?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можеш сликнут посуду молим?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дали бих могао адаптирати боцу за фреон баш се питам?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја имам прераџено боцу за фреон кад треба нешто продувати да не премештам комресор. Рецимо њу користим кад чистим карбурацију на сунцу у двориште. Растурим се на сто, поред мене надрукана боца, црево, пиштољ за ваздух потребан алат и фурај.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam iskoristio izolaciju da ispeskarim grane, jel zna neko kojom pastom da ispoliram na kraju? Posle peskarenja sam isprskao sonom kiselinom pa finiširao šmirglom, slike sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Hej, a jedno pitanje - što ta sona kiselina? Ona kao sprečava dalju oksidaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto sonom kiselinom, pa ona nagriza i oksidira materijal, zar nema nesto drugo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, vasa.93 said: Hej, a jedno pitanje - što ta sona kiselina? Ona kao sprečava dalju oksidaciju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma video u nekom yt klipu 100%. Nego i mene interesuje objašnjenje, ako postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan sonom kiselinom sam izjednačio "boju", jer posle peskarenja bilo je mat, imala je kiselina što šta da skine, bez obzira na sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor doktor 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Keeway supershadow 250....problem..ugasio se skinuo sam bobine ondneo na proveru jedna je crkla... Ali zasto nece da upali barem na onu jednu sto je ispravna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Doktor doktor said: Keeway supershadow 250....problem..ugasio se skinuo sam bobine ondneo na proveru jedna je crkla... Ali zasto nece da upali barem na onu jednu sto je ispravna da nisi malo pogrešio temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da razblazenu kiselinu koriste kada hoce da uklone broj motora na autu, pa prscu dok toliko ne oksidira da se vise ne vidi. Ja sam par puta koristio nesto da ocistim i primjetim da cisti dobro ali svaki put se vise hvata korozija i jede lak. Vise je ne koristim ni za sta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor doktor 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Acko017 je napisao: da nisi malo pogrešio temu? Jesam nov sam ne umem ovde da se snadjem kako i koga da pitam... Izvini druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Bigor said: Ja znam da razblazenu kiselinu koriste kada hoce da uklone broj motora na autu, pa prscu dok toliko ne oksidira da se vise ne vidi. Ja sam par puta koristio nesto da ocistim i primjetim da cisti dobro ali svaki put se vise hvata korozija i jede lak. Vise je ne koristim nizasta ovo je svega u par minuta, čisto da skine to što je zapelo, da se vratimo na pastu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10214 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sona, tj. hlorovodonična kiselina, HCl je dobra za skidanje hroma. Potpuno ga razloži za jako kratko vreme. Ja je koristim za skidanje hroma sa mesinga. Posle kupanja u sonoj kiselini mesing sija kao zlato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bajker71 said: Sona, tj. hlorovodonična kiselina, HCl je dobra za skidanje hroma. Potpuno ga razloži za jako kratko vreme. Ja je koristim za skidanje hroma sa mesinga. Posle kupanja u sonoj kiselini mesing sija kao zlato. i ovo je kod mene super ispalo, nije mi pojela grane, samo rđu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima i sonih kiselina raznih jačina.Ali mislim da je bolje nekim sredstvom za kamenac i rdju za kupatilo,ISTI EFEKAT A NIJE TAKO JAKO SREDSTVO.Tu ima malo rdje osim ako je motor jako star.Posle toga isprati vodom pa neutralisati kiselinu soda bikarbonom ,pa opet isprati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne beše da se grane peru sa hlorom tj varikina kod nas ako se ne varam?Evo i snimak Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Мало се игр'о, да убијем досаду у карантинуJeste, košta NULA dinara, ali samo kad neko drugi kupi sve sto ti treba Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrea86 2 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Inđija Motocikl: Ducati Monster Prijavi odgovor kao problematičan Presvukla sic. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: Zar ne beše da se grane peru sa hlorom tj varikina kod nas ako se ne varam? Evo i snimak Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ala na šta ovaj liči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 6, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Andrea86 said: Presvukla sic. A, može slika? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano April 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Blueser je napisao: A, može slika? Njena ili sica? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...