mserifov 161 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dan pranja, podmazivanja rasklapanja i sklapanja Honde CBF. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Mart 17, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 14.3.2020. at 11:28, BokyBoy je napisao: Još malo... ...ofarb'o ga... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Boky bice licna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Mart 18, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, jesam upucao soma eura u njega al nije mi zao, sad je Nindža ko puška tj licna... Ja prešao igricu... sledeći samo H2R... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Mart 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan H2R može samo da pljune pod prozor 12-ki što se tiče lepote A max brzina je svakako već i kod 12-ke sasvim suluda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6387 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1420 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li i rezervoar farbao, gde nadje onu nalepnicu ispod cepa? Inace kod mene je na rezervoaru plasticni 3d natpis" Kawasaki" Mozes na pp ko farba i kako si zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Mart 18, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, slave74 je napisao: Jesi li i rezervoar farbao, gde nadje onu nalepnicu ispod cepa? Inace kod mene je na rezervoaru plasticni 3d natpis" Kawasaki" Mozes na pp ko farba i kako si zadovoljan. Može i ovde, svejedno... Rezervoar nisam farbao, samo ovu otplatu istog, nalepnica ispod cepa stigla u kompletu sa nalepnicama, ima još jedna, malo veća, koja ide gore na poklopac osigurača. Da, I kod mene je bio 3d natpis ali je nažalost jedno slovo (a) puklo prilikom odlepljivanja pa nisam hteo da ga lepim, svejedno sam i te nalepnice za rezervoar dobio u kompletu. Farbar je moj jako dobar drugar, koji mi farba i kola i motore X godina unazad i prezadovoljan sam. Inače, farba je jako zajebana, dvokomponentna je i transparentna, nanosi se na srebrnu podlogu, zato ima tako bolestan sjaj. Uživo još bolje izgleda, ne može kamera da dočara taj kameleon efekat. Nalepnice su sa Alija i iznenađujuće su dobrog kvaliteta, plaćene su nešto oko 20e, pokušaću da nađem link kasnije a ako želiš broj drugara, javi, nalazi se u Lestanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6387 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1420 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi link, jer ZX12 nije vise za voznju. Meni te sve nalepnice jos stoje na delovima od 12-ice. Bio je 5000km kad sam ga uzeo, a nisam imao padova, i dogurao je do 16000km. Bilo mi je cudno da neko pravi te nalepnice upozorenja, a to mi se svidja. Mozda cu da sredjujem R6, ako ova situacija dobro prodje. Ima dosta sitnih ogrebotina i ostecenja , a to mi pomalo smeta. Pa kad bude trebalo kontaktiracu te za farbara, nalepnice sam vec nabavio za sesticu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam farbao plastike ali moje nisu ovako lijepih boja nego samo mipa bumper. Ali ofarbane jesu. Tako malo sam pročitao izduv, jedva sam sve uradio lijevom rukom nije to Bog zna sta ali eto trudio sam se. Jos samo kocnic da se pregledaju i nova obuca pa bi mogao i na cestu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Mart 18, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koji je proces za cevke, ako nije tajna?Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 503 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Novi VIZIR . Ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, moustaki said: Koji je proces za cevke, ako nije tajna? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ima ih nekoliko ali u biti sve se svodi na to da se ocisti povrsinska hrda, ogrebotine i mjesta gdje spaljeno to sve na samoj površini inox.a Ja za to koristim ono sto zovu scotch brite a to je biti gruba strana spuzvice za pranje posuda. U Tuzli se a vjerujem i svuda u farbarama moze kupiti na metar u dvije granulacije. Takode postoji i profi izvedba za brusilice. Moze takode da se radi sa vodobrusnim papirom postepeno. Imas isto i na eBay u kit kod kineza ,,inox buffing kit,, moze u sa njim na busilicu pa lagano. Sjaj se dobije poliranjem krpom i purol pastom kao kod mene, Ili jos bolje kredom za inox pa onda roto krpom na busilicu ili brusilicu. Bit ce onoliko lijepo koliko imas nerava da trljas. Ovo moje sto vidis je neka tri sata posla i to na jedve jade jer imam povredu pa sve nazor sa lijevom rukom. Znaci nista posebno ali ipak malo bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo je bogovski... Moraću da nađem vremena da ga picnem sličnoSent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 624 Napisano Mart 19, 2020 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje i filter, malo isprosipao okolo . Ne stigoh i ovaj za vazduh to cu isto.Sledi zamena kocione tecnosti za neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5725 Napisano Mart 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Juče se malo vozio, danas oprao i spakovaoПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Mart 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja poceo da ga pakujem polako, veceras nastavljam... Edit: Sklopio masku, ubacio Led sijalice. Dal mogu ovako da stoje, zbog gume... nisam ništa sekao, uspeo da ubudzim al se plašim zbog temperature hladnjaka sijalice, dal joj smeta guma? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5822 Napisano Mart 20, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam danas oprao lanac , pre pocetka sezone , ustelovao scottoiler na jednu kap na minut i dvadeset sekundi / to je to Lanac zaborabljen do kraja sezoneTrebam uraditi servis za jedno hiljadu kilometaraSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac, podmazao, namestio rucicu za gas da vraca i spojio na drugi motor i upalio ga na dugme (konacno bez gurke xD )... Tako da sad znam ili je regler ili akumulator u pitanju, ovo sto nece da upali U svakom slucaju, lepo iskoriscen ovaj lep dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 573 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ništa... Ama baš ništa, čak ga nisam ni palio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6387 Napisano Mart 20, 2020 Drug član, 1420 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/19/2020 at 4:23 PM, BokyBoy said: Ja poceo da ga pakujem polako, veceras nastavljam... Edit: Sklopio masku, ubacio Led sijalice. Dal mogu ovako da stoje, zbog gume... nisam ništa sekao, uspeo da ubudzim al se plašim zbog temperature hladnjaka sijalice, dal joj smeta guma? Malo oslobodi proreze ako moze. Ako ne, kontrolisi u radu, ako imas laserski termometar, izmeri im temperaturu. Negde ces naci i podatak kolika je radna temperatura... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 742 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy-prelep je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Mart 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...napokon gotov... ne pipam vise nista, samo vozim... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 21, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zamenio akumulator... Nema vise gurke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Mart 21, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zezala brava, ponekad nije imalo kontakta. Pregledali kablove, ocistili kontakte, sad djeluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 21, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zrno369 je napisao: Konacno zamenio akumulator... Nema vise gurke ex zbogom svim carima gurke zbogom romantiko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...