shoyyka 10388 Napisano April 19, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 19, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan find nearest citibank branch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 19, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka slika/test sa i bez po noci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 19, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Moze neka slika/test sa i bez po noci? ke bidne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, shoyyka je napisao: To Wi-Fi halogenci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 20, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Branko je napisao: To Wi-Fi hlogenci? Lako ću povezati...još im tražim mesto...možda ih umuvam ispod farova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan find nearest citibank branchOni sa alija?Ja sam ih kupio, ali necu pre tehnickog da ih ugradim.Kako rade?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 20, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dobri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je pogrešna tema, ali je dosta praćena pa ajde ovde da pitam...Može li neko da nađe dimenzije naljepnica koje idu na Aerox 2005,6 Rossi replica..To su one Go! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 21, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Krece igranka...skinute prednje kocnice, komplet reparacija, nove plocice, pancirna creva, jaca pumpa...iiidemoooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 24, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigla creva i gumice, cekamo plocice i pumpu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 24, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino gumice za gpz-a nemaju pa moram da saljem sve xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 24, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prije ce naci suvog pijeska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 24, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim neki dan u marketu 109kinti lukovica, za farbanje jaja. Reko prika, dodji ja cu ti je natresti iz dzaka za dz. Genijalna ideja mi sinu. Pakovanje piljevine za menjanje ulja. Ispod mog nicka sledece godine u ovo vreme- gs1250 adv 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 24, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Posle adv godiste obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 24, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bdada said: Posle adv godiste obavezno. i sva 3 kofera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 25, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...iiiiii, gotovo... zamenio filter i ulje u motoru (Maiva, Bardal XTC C60 15/50) antifriz (Paraflu) komplet gumice na svim kocionim cilindrima i glavnim kocionim (Sigurnost Zrenjanin) novo ulje Bardal 5.1, namontirao pancirna creva (Nemanja NS) nove plocice na svim diskovima (napred Galfer, nazad TRW), podesio ogibljenje (i priloud i ribaund) na svoju tezinu, oprao, namazao i dotegao lanac, (cekam spojku za novi zlatni did pa da i to zamenim) uh...mozda sam nesto i propustio, ako se setim, dodacu.... a,da, oprao i izvoskirao ceo motor, i spolja i plastike iznutra... ostaje jos KN, ledizacija celog motora i table i da zamenim gume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 25, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...iiiiii, gotovo... zamenio filter i ulje u motoru (Maiva, Bardal XTC C60 15/50) antifriz (Paraflu) komplet gumice na svim kocionim cilindrima i glavnim kocionim (Sigurnost Zrenjanin) novo ulje Bardal 5.1, namontirao pancirna creva (Nemanja NS) nove plocice na svim diskovima (napred Galfer, nazad TRW), podesio ogibljenje (i priloud i ribaund) na svoju tezinu, oprao, namazao i dotegao lanac, (cekam spojku za novi zlatni did pa da i to zamenim) uh...mozda sam nesto i propustio, ako se setim, dodacu.... a,da, oprao i izvoskirao ceo motor, i spolja i plastike iznutra... ostaje jos KN, ledizacija celog motora i table i da zamenim gume... Koji motor vozis ? Dot 5.1 (Silikonska baza) se ne sme mesati sa dot4. A sumnjam da si u detalj oprao sistem... ako si oprao fino ocistio moze dot5.1 ali....dot4 ima uglavnom visu tacku kljucanja, samim tim je bolji na motociklu. Bardahl dot 4 je odlicno ulje. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1051 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Novi opanci 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 25, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @nik_sa015 R1 je u pitanju, znam to za 5.1...ceo sistem je bio rastavljen u najsitniji deo, opran, zamenjene sve gumice, obicna creva zamenjena pancirnim i tek onda sipano novo ulje dot 5.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 28, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio plastiku pascofixom. Hvata kao lud samo problem, puknuta plastika je malo krivudava treba par sekundi cimati da legne kako je pukla. Sto znaci, lepak koji hvata na pritisak moze da zalepi i pre toga i onda sam u problemu. Pomagac je drzao spojeno a ja lepio sa unutrasnje strane i posle zavario. Drzi, mada bi bilo jace da sam mogao naneti lepak duz cele jedne strane pukotine. Isprobacemo sutra pa videti. Ostalo jos lepka za ne daj boze. Spoiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano April 28, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Podesavao farov preko tockica, sutra jos finije podesavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8132 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Namontirani podizali kormana... Pitao sam se zašto za moj motor, na sajtu SW MOTECH, piše da se nude od 15, 20 i 25 mm a za neke druge motore i od 30 mm? Ipak, ne želeći da rizikujem, poslušao sam sajt i poručio od 25mm. Sad vidim i zašto: sajle su sa podizačima od 25 mm zategnute "na knap", i nema šanse da bi mogli višlji. Šteta samo što nisam imao vremena da odmah i probam, ali trebalo bi da bude ok, i da rasteretim ramena i ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 5087 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je onaj Sgrasso za odmascivanje lanca, moze li se koristiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...